clanek-1
  • Články žáci

  • 06.10.2015

Výsledky žákovských kategorií z víkendu 3. - 4. 10. 2015

Starší žáci předehrávali už ve čtvrtek proti Náchodu a obě utkání skončili vítězstvím našeho týmu. Rezerva následně podlehla Střešovicím. Mladší žáci zvítězili nad týmy Ústí nad Labem a jejich rezerva si poradila s Hostivařem.

9. kolo, čtvrtek 1. 10. 2015, 14:30

FK Náchod U15 - FK Dukla Praha U15 0:13 (0:7)

Branky: Hodek 3, Podzimek 2, Dostál 2, Neruda 2, Linhart, Nový, Dostál.
Dukla Praha: Šerák - Linhart, Jarovský, Bican, Březina - Kozel, Nový, Dostál - Podzimek (45. Urban), Hodek, Neruda (45. Verbík).

Tomáš Večeřa: "Od počátku utkání se nám dařilo velmi brzo odebírat míče a chodit do otevřené obrany hostů. I když se nám některé vyložené šance nepodařily proměnit, přesto jsme po 10 minutách vedli 3:0. Díky tomu se nám hrálo uvolněněji a vytvářeli jsme si další šance. Domácí, kteří se po celé utkání snažili hrát fotbal a něco vytvořit, byli z vývoje takoví utlumení, což bylo znát hlavně v osobních soubojích. Pozitivní skutečností je, že se na vstřelených brankách podílel celý tým."

9. kolo, čtvrtek 1. 10. 2015, 16:00, UMT Náchod

FK Náchod U14 - FK Dukla Praha U14 3:4pen (2:0)

Branky: 2x Novotný J., Hypius, penalty proměnili Mejdr, Šátek, Novotný J., Veleba. Asistence: Šátek, Spáčil, Noll.
Dukla Praha: Bičiště, Houška (35. Pařízek), Noll, Peřina (35. Hypius), Šátek, Ladislav (35. Mlejnek), Novotný J., Greguš (35. Spáčil), Veleba, Štefan (35. Kočí), Mejdr.

Pavel Sedláček: "Prvních dvacet minut jsme nedokázali v záložní řadě navázat dynamické a technické záložníky Náchoda, kteří dokázali posílat nebezpečné, průnikové přihrávky na své tři rychlé útočníky, kteří nebezpečně ohrožovali naší bránu a byli odměněni dvěma rychlými góly ve 2. a 7. minutě. Do konce poločasu kluci zvýšili pohyb v záloze a začali si vytvářet dobrou kombinací příležitosti do zakončení. Po přestávce jsme hned v úvodu dostali po brejkové akci gól na 3:0. V tomto okamžiku kluci prokázali vnitřní sílu a vstřelili po několika pěkných akcích do dobře organizované obrany Náchoda tři branky. Utkání došlo do nerozhodného stavu a v následujících pokutových kopech jsme byli úspěšnější. Poděkování náchodským za otevřenou kombinační hru, která umožnila oboustranně ukázat fotbalové dovednosti kluků."

5. kolo, sobota 3. 10. 2015, 14:00

SK Střešovice 1911 U15 - FK Dukla Praha SZ C 2:1 (2:0)

Branky: 51. Mlejnek.
Dukla Praha: Frolíková, Pospíšil, Havlíček, Urban, Matoušek, Ježek, Janků, Beran, Pařízek, Kozojed, Ciolek, Mentberger, Žočková, Mlejnek, Ladislav, Greguš.

Pavel Sedláček: "Utkání se hrálo na přírodní trávě ve Střešovicích za chladného podzimního počasí. Nevyšel nám začátek, kdy jsme po chybách v rozehrávce a komunikaci inkasovali dvě branky. Poté jsme střešovické zatlačili a po většinu času hry jsme hráli na jejich polovině. Přes několik střel ze střední vzdálenosti se nám ale nedařilo vypracovávat si přes zahuštěnou obranu brankové příležitosti. Naši jedinou branku tak nakonec vstřelil po pěkném uvolnění a přehození brankáře Matyas Mlejnek. Děkujeme všem fanouškům, kteří nás přijeli podpořit a těšíme se na další utkání pražského přeboru."

9. kolo, sobota 3. 10. 2015, 10:15

FK Dukla Praha U13 - FK Ústí nad Labem U13 12:3 (8:3)

Branky: Dragošek 2, Noack 2, Zíka 2, Novotný 1, Štěpán 1, Krenciv 1, Fišer 1, Peake 1, Hořt 1.
Dukla Praha: Spilka, Ulman - Bárta, Mareš, Novotný, Fišer, Štěpán, Zíka, Hořt, Málek, Rada, Noack, Peake, Krenciv, Korseko, Tomek, Loffler, Fojt, Dragošek.

Patrik Zeidler: "Po otevřeném fotbale v Sokolově nás opět čekal soupeř, který se v utkání zaměřil více na defenzivu a dobývání dobře postaveného bloku hostů nám dělalo velké problémy. Těžko jsme se proti obětavě bránícímu Ústí dostávali do zakončení a střely z větší vzdálenosti pochytali kvalitní brankáři soupeře. Jedna část našeho mužstva polovinu utkání zvládla celkem slušně a vstřelila celkem 9 branek, bohužel druhá sedmička dokázala vstřelit pouze tři branky, z toho 2 z pokutových kopů a kromě zakončení se trápila i v mezihře samotné. Ve středu nás čeká konfrontace se Slavií a to nám jistě nastaví obraz naší aktuální připravenosti."

9. kolo, sobota 3. 10. 2015, 12:00, Ruzyně

FK Dukla Praha U12 - FK Ústí nad Labem U12 10:5 (4:3)

Branky: Cizner 3x, Novotný 2x, Pavlovský, Hauser, Hübl, Škoch, Kratochvíl.
Dukla Praha: Sádlo, Petřina - Hunal, Tomeček M., Slapnička, Mentberger, Kratochvíl, Procházka, Novotný, Škoch, Babka, Ungerman, Břeh, Cizner, Tomeček D., Bačinský, Pavlovský, Hauser, Hübl, Laštůvka.

Jaroslav Žipaj: "V tomto utkání jsme měli výraznější převahu jen na jedné straně hřiště. Na straně druhé jsme sice měli o malinko více ze hry, ústečtí ale hráli velmi dobře a především jejich pravá strana nám dělala značné problémy v úvodu obou poločasů. S přibývajícím časem jsme ale začali mít více ze hry a vytvořili si dostatek možností na otočení skóre. Většinu z nich jsme ale nevyřešili efektivně a s klidnou hlavou."

5. kolo, sobota 3. 10. 2015, 13:45

FK Dukla Praha MZ C - SK Hostivař U13 4:1 (3:1)

Branky: Dragošek, Tomek, Juklíček, Puchala.
Dukla Praha: Beznoska, Dragošek, Mareš, Tomek, Chloupek, Špatenka, Juklíček, Puchala.