clanek-1
  • A-tým

  • 19.08.2015

Farma a hráči na hostování

O tomto víkendu se týmům, kde figurují hráči Dukly příliš nedařilo. Výhru slavil pouze Sokolov, za který nastoupil Bidje Manzia. Gólově se prosadil Michael Krmenčík a Ladislav Vopat.

Tým Patrika Gedeona FK Baník Most zavítal na hřiště týmu Jirny. Jako kapitán odehrál Patrik celých 90 minut. Utkání mělo dramatičtější průběh, když byl v 56. minutě vyloučen jeden z baníkovců Koudelka. I to přispělo k prohře Baníku Most 0:3.


Stejným výsledkem skončilo utkání Baník Sokolov - Frýdek-Místek ve Fotbalové národní lize. Domácí tým, kde figuruje dukelský útočník Bidje Manzia, skóroval celkem třikrát. Manzia nastoupil v základní sestavě a odehrál celkem 53. minut.

FK Varnsdorf, za který hraje Jan Juroška, měl o tomto víkendu herní pauzu plynoucí z lichého počtu týmů v soutěži. V neděli 23. 8. ho čeká Ústí nad Labem.

Za benešovskou farmu tentokrát nastoupilo hned pět hráčů Dukly. David Tetour, Pavel Čapek, Róbert Kovaľ, Michael Krmenčík a Jan Micka. Na venkovním hřišti týmu Čáslavi prohráli 1:3. Jedinou branku Benešova vstřelil Michael Krmenčík. 

Na straně Čáslavi (farma Vlašimi) nastoupil Ladislav Vopat, který byl autorem třetí branky domácích.

Vlašim, kde má Dukla kromě Vopata na hostování Ondřeje Brejchu, nastoupila o víkendu proti Opavě. Svému soupeři podlehla 2:3. Ondřej Brejcha naskočil do utkání na závěrečných 13 minut.