clanek-1
  • Články mládež

  • 29.05.2015

Na Julisce proběhl nábor dětí

Na stadionu Juliska proběhl tradiční každoroční duklácko-aritmácký nábor, na který dorazilo více než 60 dětí. Na stanovištích bylo přítomno i několik hráčů "A" mužstva Dukly společně s mládežnickými trenéry.

Na začátku celého sportovního odpoledne se rodiče společně s potenciálními dukláčky a aritmáčky byli podívat na trénink přípravek, který probíhal na vedlejším hřišti na Julisce. Následně už všichni zavítali na hrací plochu dukláckého stadionu, kde bylo připraveno několik stanovišť. Nechyběla opičí dráha zaměřená na koordinaci, stejně tak mohly děti procvičit hru s míčem, ať už trefováním branek, hodem či na mini hřišťátku ve hře. 


Na každém stanovišti nechyběli hráči našeho "A" mužstva, s dětmi si tak zasportovali Matěj Hanousek, Filip Rada, Lukáš Štetina, Marek Hanousek či Vjačeslav Karavajev. Na náboru byli přítomni i Petr Malý nebo Günter Bittengel. Zároveň byli na každém stanovišti trenéři mládeže Dukly, Aritmy a nechyběly ani trenérky ženských týmů a hráči i hráčky mládeže. 


Děti, které na nábor dorazily si mohly vyzkoušet několik disciplín a zároveň zasportovat s trenéry a osobnostmi Dukly Praha. "Jsme velmi rádi, že proběhl další, vlastně už tradiční nábor nových dukláčků a aritmáčků. Letošní ročník jen potvrdil, že je o nábor velký zájem, děkujeme všem, kteří dorazili. Jeden ze základních pilířů fungování našeho klubu je právě výchova mládeže nejen ve sportovní oblasti, ale zejména v oblasti rozvoje osobnosti a kde jinde začít než na našem náboru?" uvedla Maruška Sůrová, šéftrenérka mladších přípravek.

Prohlédnout fotogalerii