clanek-1
  • Články mládež

  • 24.05.2015

Fotbalové odpoledne již dnes na Julisce!

Fotbalový klub FK Dukla Praha a partnerský klub SK Aritma Praha organizují fotbalové odpoledne – nábor dětí, který se bude konat ve čtvrtek 28. KVĚTNA 2015 OD 16:30 NA JULISCE.

Přijďte se svými dětmi poznat hezké prostředí stadionu Juliska, kde trénují všechny přípravkové kategorie. Od půl páté budete mít možnost shlédnout tréninky jednotlivých mládežnických kategorií a v pět hodin se sejdeme na hlavním stadionu, kde si Vaše děti vyzkouší na rozmanitých stanovištích své sportovní dovednost. 



V rámci fotbalového odpoledne lze získat i informace o možnosti zapojení Vašich dětí do tříd s rozšířenou tělesnou výchovou zaměřenou na všestrannou pohybovou průpravu v partnerské Základní škole Antonína Čermáka na Praze 6.

Velmi rádi přivítáme kluky i holky do fotbalové školičky, kterou vedeme s partnerským klubem SK Aritma Praha (ročníky narození 2010 - 2009). Fotbalová školička je připravena pro děti ve věku 4-6 let. Jejím cílem je všeobecná sportovní příprava pro děti předškolního věku. Děti z fotbalové školičky se mohou po dovršení 6 let zařadit do předpřípravky a nebo si vyberou jiný sport. Předpřípravka je opět společná pro oba partnerské kluby. Také rádi přivítáme kluky a holky do přípravek (ročníky narození 2008 – 2004).

Na akci budou přítomni HRÁČI A - MUŽSTVA, TRENÉŘI A - MUŽSTVA a sportovní ředitel klubu FK Dukla Praha GÜNTER BITTENGEL. Chybět nebude ani maskot týmu medvídek JULISÁK.

  

Těšíme se na Vás a Vaše děti na Julisce!



Ti z Vás, kteří se nemohou dostavit na fotbalové odpoledne ve výše uvedeném termínu, kontaktujte přímo koordinátorku přípravek, která Vás nasměruje do tréninku dané kategorie.

Kontakt

Marie Sůrová, 732 649 888, surova@fkdukla.cz