clanek-1
  • U17

  • 07.06.2015

U17 ALL STARS CUP 2015

7. ročník mezinárodního turnaje All Stars Cup se nezadržitelně blíží. Přijďte ve dnech 12. – 14. června povzbudit Duklu do sportovního areálu v Edenu. Čekají nás soupeři z Evropy, Asie, ale i Afriky!

All Stars Cup, unikátní „časosběrný“ projekt, který je už po sedmé pořádán pro kategorii hráčů narozených v roce 1998, a kterého se FK Dukla Praha účastní již pošesté. Když se s turnajem začínalo, byli to desetiletí kluci, kteří se učili hrát na velkém hřišti. Dnes jsou to sedmnáctiletí mládenci, kteří pomalu vstupují do fotbalu dospělých.

Letošní ročník se uskuteční o týden dříve, než tomu bylo dosud. Důvodem je ME do 21 let, jenž od 17. června hostí Česká republika. Proto se všichni sejdeme už o týden dříve a to 12. – 14. června.

Startovní pole se od loňska proměnilo. Poprvé přijíždí portugalský gigant FC Porto či německá Borussie Mönchengladbach. Premiérově se představí také finské HJK Helsinky, rumunská Universitatea Craiova či slovenský AS Trenčín. Na turnaj zamíří i kluby z ostatních kontinentů, z Asie japonský JEF United, ze střední Ameriky mexický Pumas UNAM. Atraktivním, byť nejméně známým účastníkem by měl být alžírský Chabab Riadhi Belouizdad, vůbec první africký klub na All Stars Cupu!


Zopakujme to nejdůležitější!  U17 All Stars Cup 2015 se koná ve dnech 12.6. - 14.6. v areálu SK Slavia Praha ve Vladivostocké ulici v Praze 10. Každý den se hraje od 9.00 hodin až do večera. Přijďte se podívat na dnešní fotbalové naděje, které se mohou stát zítřejšími hvězdami!

Rozpis utkání Skupiny B - pátek 12.6.

Čas                  Hřiště 1 (tráva)                                 Hřiště 2 (umělý povrch)
09:40               Marseille – Craiova                            Pumas – Dukla
11:00               Craiova – Dukla                                 Marseille – Pumas
12:20               Pumas – Craiova                               Dukla – Marseille