clanek-1
  • A-tým

  • 08.02.2012

Generálku s Banskou Bystricí odehrajeme v Berouně

P R A H A - K poslednímu přípravnému zápasu před startem Gambrinus ligy nastoupí Dukla proti Banské Bystrici na umělé trávě v Berouně.

Přípravné střetnutí Dukla Praha – Dukla Banská Bystrica začne v sobotu ve 12 hodin na umělé trávě v Berouně, kterou naše mužstvo zná ze zápasů v Tipsport lize.

„Všem fanouškům se omlouváme za komplikace, které provázely toto utkání, a budeme velmi rádi, pokud nás přijedou podpořit do Berouna. Na Julisce pak všechny naše příznivce rádi přivítáme při prvním jarním duelu s Viktorií Žižkov,“ uvedl Michal Šrámek, generální ředitel klubu.

Utkání se mělo původně hrát na Julisce. Z důvodu nepřízně počasí, které momentálně v České republice panuje, se vedení klubu rozhodlo vyhledat jinou lokalitu pro tento zápas.

Banská Bystrica je aktuálně na osmém místě v tabulce Corgoň ligy. V přípravě si slovenský celek zatím vede se střídavými úspěchy. Vysoké výhry si připsal proti týmům MFK Dolný Kubín (6:1) a LKS Žabnica (6:2). Se Športem Podbrezová Dukla remizovala 0:0. Pak svěřenci trenéra Zaťka podlehli celku MTK Budapešť 0:1 a naposledy rozstříleli tým Spišská Nová Ves 7:0.