clanek-1
  • A-tým

  • 02.02.2015

Soustředění na Kypru se blíží! Ze stávajícího kádru nepojedou čtyři hráči.

Už za dva dny odcestuje celý tým na soustředění na Kypr. Odlet byl o den posunut, a tak se až ve středu 4. února připraví mužstvo k odbavení na Letišti Václava Havla pro let Praha - Vídeň - Larnaka.


Na soustředění odletí celkem 23 hráčů a 2 brankáři. David Tetour se bohužel zranil a v době soustředění prodělá operaci menisku.

BrankářiObránciZáložníciÚtočníciNepojedou
Rada
Chudý
Hanousek Matěj
Jeřábek
Karavajev
Kluk
Polom
Preisler
Štetina
Vorel
Čajič
Gedeon
Hanousek Marek
Hlinka
Kovaľ
Považanec
Tetour Daniel
Beauguel
Berger
Blažek
Děrgačev
Juroška
Krmenčík
Mareš
Přikryl
Manzia
Brejcha
Reiter
Vopat

Termíny utkání

DatumČasSoupeř
05. 02.14:00FC Atlantas (Litva)
08. 02.14:00FK Čukarički (Srbsko)
11. 02.14:00VMFD Žalgiris Vilnius (Litva)

Soupeři

  • FC Atlantas - Je třetí tým litevské "A" ligy, která se hraje systémem jaro-podzim a má 10 účastníku. V soutěži, které má 36 kol, získal Atlantas 64 bodů. Klub, jehož založení se datuje na roku 1962, má na svém kontě čtyři mistrovské tituly. Ten poslední je ovšem z roku 1984. 
  • FK Čukarički - Bělehradský fotbalový klub není fanouškům Dukly až tolik neznámým, jelikož se už z mužstvem Luboše Kozla potkal v roce 2014, zápas skončil remízou 1:1. Srbský klub byl založen v roce 1926, v současné době je na 4.místě srbské Super ligy. Nejslavnějším hráčem, který v tomto klubu působil, je Aleksandar Kolarov, jenž v současné době obléká dres Manchesteru City. 
  • VMFD Žalgiris Vilnius - Další litevské mužstvo a současný mistr litevské ligy. Žalgiris získal 84 bodů, což bylo na konci ligového ročníku o 18 bodů více než byl bodový zisk druhého celku Kruoja. Litevský šampion je v posledních letech pravidelným účastníkem předkol evropských pohárových soutěží. Zeleno-bílí, jak se tomuto klubu přezdívá, byli založeni v roce 1947.

Tréninkové centrum

Alpha Sports Center

Místo pobytu

Golden Bay Beach Hotel
P.O. Box 40741
Larnaca 6306
Cyprus