clanek-1
  • A-tým

  • 20.01.2012

Tipsport liga: O postup do semifinále hrajeme s mistrem

P R A H A - Posledním soupeřem Dukly v tipsportligové skupině B bude Viktoria Plzeň. Utkání s mistrem ligy začíná v sobotu v 10.30 hodin na hřišti v Berouně.

Účastník evropských pohárů ve třech zápasech zimního turnaje porazil Sezimovo Ústí a Vlašim, ve středu pak remizoval se Sokolovem 2:2. Ve druhém poločase přitom Viktoria dotahovala dvoubrankové vedení Baníku. „Vzhledem ke zdravotním problémům u čtyř hráčů jsme museli zápas odehrát jinak, než jsme si původně představovali. První poločas byl z naší strany sice fotbalový, ale pasivní. Udělali jsme dvě chyby, které soupeř dokázal využít ke vstřelení dvou gólů,“ uvedl pro plzeňský web trenér Pavel Vrba. „Ve druhé části jsme zlepšili pohyb a zaslouženě vyrovnali. S předvedeným výkonem ve druhém poločasu tak můžeme být spokojenější.“

Po třech zápasech má tedy Plzeň sedm bodů, o jeden více než Dukla. V případě vítězství budou svěřenci trenéra Kozla slavit postup do semifinále.

Proti Dukle by mohl nastoupit Tomáš Berger, který na západě Čech hostuje. Mezi další posily Viktorie patří Tomáš Wágner z Příbrami a Václav Procházka s Alešem Neuwirthem z Mladé Boleslavi.

Utkání začíná v 10.30 hodin, hraje se na berounském hřišti Na Máchovně.