clanek-1
  • Klub

  • 06.11.2014

S Hlasatelem a Restaurant 2 Night na dobré jídlo

Do našich řad přibyl další cenný partner, firma Restaurant 2 Night. Díky zakoupení Hlasatele z Julisky při derby se Slavií budete mít nově možnost soutěžit o velice zajímavé ceny do pražských restaurací, které Vám zajisté přijdou na chuť.

Jak jistě dobře víte, Hlasatel z Julisky prošel před sezonou velkými změnami, kromě nového designu máte možnost získat zajímavé ceny! V každém zápase losujeme tři unikátní čísla, díky kterým výherci získají výherní balíčky od společnosti Adidas, Saunia či Fortuno Group. Díky Hlasateli se můžete dostat až do Alp! Více zde.

A od derby se Slavií se neopomenutelnou novinkou stala nově vzniklá spolupráce s firmou Restaurant 2 Night. Ta svým klientům zajišťuje prvotřídní portfolio služeb do těch nejvyhlášenějších a nejoblíbenějších restaurací v Praze a jejím okolí. K tomu navíc zajistí každému stálému i novému klientovi slevu na celkový restaurační účet ve výši až 30%. 

Jen pro rekapitulaci, jak soutěž funguje? 
  • Jako návštěvník domácího utkání si zakoupíte Hlasatele z Julisky s unikátním číslem (vpravo nahoře)
  • Během prvního poločasu budou vylosována tři čísla z prodaných Hlasatelů, která se objeví na světelné tabuli – ceny budou k vyzvednutí od poločasové přestávky ve fanshopu na hlavní tribuně
  • Každý z těchto tří výherců od nás obdrží dárkový voucher v určené hodnotě na oběd či večeři do restaurace svého výběru z portfolia Restaurant 2 Night
  • Kromě voucherů zůstávají ve výherních balíčcích ceny od firmy Adidas a Saunia
Hlavní výhry
Hlavními výhrami u slosovatelných Hlasatelů se staly dárkové vouchery v hodnotě od 300 Kč až do 1000 Kč do restaurací z portfolia Restaurant 2 Night.  

Stačí si pouze na pokladně nebo ve fanshopu zakoupit Hlasatele za 20 Kč