clanek-1
  • A-tým

  • 08.10.2014

Martin Chudý odpovídal na otázky fanoušků

Měsíc září patřil v rubrice "Ptejte se" Martinovi Chudému. Zajímalo vás komu fandí, jak se mu v Dukle líbí i jak skousával 5 gólů ve své síti na Slovácku. Tady jsou odpovědi.

Dobrý den, jakému týmu fandíte ve formuli 1? Pavel
Dobrý den, musím se přiznat, že Formuli 1 už příliš nesleduji na rozdíl od minulosti. Tehdy byl můj oblíbený tým Ferrari, ale teď fandím dobrému sportu, takže ať vyhraje kdokoliv, držím mu palce. 

Ahoj Martine, jak se Ti spolupracuje s kondičním trenérem A. Čepkem a jaký je....??? (znám ho ze školy a pozdravuj ho prosím!!!) Děkuji Milan:-)
Ahoj, určitě ho od tebe pozdravím. Tonda je veliký profesionál a dělá si svoji práci na 120 procent. Spolupráce s ním je pro mě velice dobrá zkušenost.

Ahoj, jak se ti chytá v síti Dukly? Dukla do toho! Tadeáš
Ahoj, zatím sem velice spokojen. Dukla je kvalitní klub a v kabině je dobrá parta. Taky realizační tým je výborný a dobře vycházím i s fanoušky. Takže se v Dukle cítím skvěle.    

Čau, nemáš prosím tě nějaké starší rukavice? Sbírám je od gólmanů ČR, jestli bys měl, byl bych moc rád, kdyby to šĺo v Uherském hradišti, čekal bych před zápasem,děkuji moc. Honza
Ahoj, pokud správně hádám, tak už jsme se potkali a já jsem ti je předal. Ať ti slouží…

Zdravím, je velký rozdíl mezi tím, chytat druhou a první ligu a případně v čem hlavně. Pápa
Dobrý den, určitě je tam kvalitativní rozdíl a hráči v první lize jsou o něco výš, co se týče kvality. Taky stadiony, počet diváku na nich, zájem médií a celé zázemí okolo první ligy je lepší. Z pohledu zápasových situací je to však hodně podobné a góly padají v obou ligách téměř stejně.   

Zajistila Vám Dukla dobré bydlení v Praze? A lze z jejího platu spořit na důchod? Hopkirk
Bydlení jsem si zajistil sám spolu s mou přítelkyní a jsme s ním velice spokojeni. Už předtím, když jsem hrál za Vlašim, jsem bydlel v Praze, takže jsme naštěstí neměli naspěch s hledáním nového bydlení. Přesto jsme hledali něco většího a hezčího a našli jsme.
Na důchod se dá vždy něco ušetřit, když člověk chce, bez ohledu na výšku jeho platu. Z mého platu si vždy něco odložím a taky něco investuji, aby jsem se finančně zajistil do toho důchodu.
  
Nebudu zastírat, že jsem Ti už pár dotazů v naší vzájemné komunikaci položil. Přesto, po Slovácku, jsou tu dotazy další. Martine, už jsi někdy toho nepopulárního ”bůra” dostal? Jak jsi skousával toho ze Slovácka? Co hráči? Podrželi Tě nebo jsi „cítil” cosi v ovzduší? No a poslední otázka. Jak dál? 
Držím palce a přeju Tobě i mužstvu hodně úspěchů. Wrip
Ahoj. Díky za podporu. Pět gólu jsem už dostal několikrát a nikdy to není příjemné, ale i to patří k fotbalu. 
Výsledek ze Slovácka mě mrzel, tak jako každého v týmu, ale už s tím nic nenaděláme. Jdeme dál, díváme se dopředu. 
Kluci mi nic nevyčítali, i když jsem sám věděl, že to byl z mé strany slabý výkon.  
Jak dál? Každý den budeme tvrdě makat na tom, aby jsme byli lepší a lepší. To chce nějaký čas, než se to ukáže, ale my budeme lepší.

Martine, jak Ti chutná v duklácké jídelně? Carvi
Jedl sem tam jen párkrát a jídlo je celkem chutné. Já mám však svou vlastní stravu a většinou si sám připravuji svá jídla. 

Co udělat s mizernými návštěvami na Julisce? Ani hráčům jistě není příjemné, že na stadionu Dukly nepanuje bouřlivá atmosféra. Pavel
Slyšel jsem, že to možná souvisí s bývalým režimem a lidé mají Duklu s ním spojenou. Dukla údajně nikdy neměla moc fanoušků. Ale je na klubu a na nás hráčích, aby se to změnilo. Na druhé straně je v Praze vícero klubů a sportů, rovněž možností pro volný čas, takže konkurence je vysoká. My bychom rádi hráli před vyprodaným stadionem, ale je to asi běh na dlouhou trať, než se tak stane. 

Zdravím, mě by zajímalo, jak to bylo s Vaším přestupem do Dukly, kdy jste souhlasně reagoval na příspěvek Jakuba Považance (že o přestupu neví) - že Vy také ne :-), přitom na internetu již lítalo, že jste hráčem Dukly :-)
AŤ SE DAŘÍ! MOB
Dobrý den, já jsem samozřejmě mluvil s trenérem Kozlem a sportovním ředitelem panem Bittenglem už na jaře a řekl jsem, že mám zájem jít do Dukly. Následně jsme jednali o smlouvě a trochu se to tahalo. Já jsem mezitím zvažoval více možností. Dukla pak zveřejnila na stránce, že jsme já a Jakub podepsali smlouvu, ale tehdy to ještě nebyla pravda. Podepsané nic nebylo (s agenturami hráčů však bylo vše dohodnuto, pozn. red.). Každopádně je to už jedno a jsem v Dukle šťastný :-)    

Ahoj Martine, kdo je tvůj největší vzor mezi brankáři a jaký je tvůj oblíbený mančaft. Ať se ti v Dukle daří! Honza
Ahoj, i když si nelepím na stěnu jeho plakáty, tak obdivuji slovenskou reprezentační jedničku Jána Muchu. V posledních letech toho bohužel moc nenachytal, ale jeho příběh se částečně podobá tomu mému. Takže věřím, že i já si ještě zahraji v Premier League a na Mistrovstvích světa. To jsou některé z mých snů. 
Co se týče mého oblíbeného mančaftu, tak fandím Chelsea.
-