clanek-1
  • U17

  • 27.09.2014

Vyvrcholení cyklu Celá Dukla čte (a píše)

Vážení rodičové naší kategorie,

blížíme se k závěru dalšího unikátního projektu Dukly ve spolupráci s paní Z. Maléřovou. Tím pomyslným završením budou dva výstupy. 

Prvním výstupem bude vlastní velký nástěnný čtecí kalendář FK Dukla, který bude obsahovat kromě fotografií všech týmů i fotografie z celoročního čtení i s texty, které psali sami kluci. Mohlo by se jednat o krásný dárek, který si zachováte na památku i po uplynutí roku 2015.

Druhým výstupem bude společenská akce - 2. prosince, slavnostní křest ve velkém sále divadla Ypsilon v 17hod, s možností poté navštívit večerní představení Vánoce s Ypsilonkou. Kdo se orientuje, ví jak je složité na toto téměř 50 let tradiční vystoupení sehnat lístek. Toto představení zařazuje divadlo speciálně na naše přání a ku příležitosti křtu kalendáře.

Prosím tedy do 8. října 2014 !!! o závazné objednávky (Scoby@seznam.cz) na toto vystoupení (cena vstupenky je 390 Kč, křest je zdarma). Kapacita sálu je cca 200 hostů.

Do stejného data prosím o předběžný zájem (či nezájem) o čtecí kalendáře (cena max. 390 Kč), abychom věděli jaké množství přibližně zadat na tisk.

S kulturním pozdravem, trenér