clanek-1
  • A-tým

  • 19.07.2014

Ohlédnutí za herním soustředěním v Rakousku

Devět dní, tolik trvalo herní soustřední v Rakousku. Podívejte se jak probíhalo den za dnem v podobě fotogalerií a videosestřihů.

Den 1

Po několikahodinové cestě si hráči užili první trénink v krásném prostředí rakouských alp. Ve stejný den stvrdil podpisem svůj příchod do klubu Jean-David Beauguel.

Prohlédnout fotogalerii z prvního dne

Den 2

Tento den měl klidný tréninkový průběh, plný příprav. Vždyť už v pátek hráče čekal první soupeř, Celtic Glasgow. A skoro bychom zapomněli, k týmu se připojil na testy Dino Kluk (na obrázku úplně vlevo).

Prohlédnout fotogalerii z druhého dne

Den 3

Tento den byl ve znamení prvního přátelského utkání v rámci soustředění. Soupeřem nám byl slavný skotský klub Celtic FC (reportáž zde) a my s ním uhráli bezbrankovou remízu 0:0. Podívat se vás přijelo spousty, děkujeme!!!

Prohlédnout fotogalerii ze zápasu

Den 4

Po náročném pátečním utkání čekal hráče dnes dopoledne regenerační trénink a odpoledne pak volný trénink plný nohejbalu a pod. Kdo si chtěl od fotbalu odpočinout, mohl objíždět okolní kopce na kole nebo třeba hrát tenis.

Prohlédnout fotogalerii ze čtvrtého dne

Den 5

V tento den jsme vyzpovídali novou posilu Jeana-Davida Beauguela. A celý tým strávil den výletem po přilehlých kopcích, respektive odpoledne lehkým předzápasovým tréninkem.

Prohlédnout fotogalerii z pátého dne

Den 6

A byl tu další zápas, tentokrát s Fortunou Düsseldorf (reportáž zde). Sice jsme prohráli 0:1, ale určitě jsme se neměli za co stydět. Podívejte se na sestřih.

Prohlédnout fotogalerii ze zápasu

Den 7

Sedmý den rakouského soustředění čekal hráče pozápasový trénink a odpoledne zasloužené volno.

Prohlédnout fotogalerii ze sedmého dne

Den 8 a 9

Poslední dva dny byly v duchu příprav na generálku s SpVgg Greuter Fürth (reportáž zde). Jak utkání probíhalo se můžete podívat níže.

Prohlédnout fotogalerii z posledního dne