clanek-1
  • Články dorost

  • 28.04.2014

Výsledky dorosteneckých tým z víkendu 26. – 27. dubna

Z dorosteneckých týmů jako jediná plně bodovala sedmnáctka, v sobotu po dvou prohraných kolech zvítězila nad Baníkem Sokolov 3:2. Slušně se dařilo i šestnáctce, která na hřišti stejného soupeře urvala remízový stav 2:2. Rezerva dorostu na hřišti Unionu Vršovice obdržela čtyři branky a prohrála.

FK Baník Sokolov – FK Dukla Praha U17 2:3 (1:2)

Branky: Brabenec (as. Sell, Mammedov), Sell (as. Brabenec, Tylšar), Polách ( as. Mammedov, Tylšar).
FK Dukla Praha: Steinbauer - Stýblo, Dostál (13. Burýšek), Pešička, Čermák - Sell, Mammedov, Tylšar - Polách, Brabenec, Hájek (50. Kozel).
Pavel Mejdr: „Po dvou porážkách jsme dnes chtěli uspět a podařilo se. Na vítězství jsme se ale hodně nadřeli a branku, která znamenala 3 body, jsme vstřelili až v závěru utkání. Všechny naše góly padly po kombinacích v křídlech nebo středem hřiště. Od soupeře jsme inkasovali po našich chybách a branky jsme sami darovali. Velká škoda, že se nám nedaří soupeři odskočit o dvě branky. Potom by se nám hrálo daleko lépe. Stínem utkání bylo zranění Pepíka Dostála. Všichni mu přejeme brzké uzdravení.“

FK Baník Sokolov – FK Dukla Praha U16 1:1 (1:1)

Branka: Garček, Kocourek.
FK Dukla Praha: Řepa - Vácha (41. Vašíček), Kaník, Koubek, Lohojda (41. Barták) - Král (55. Masopust), Kocourek, Tkachenko - Garček, Greš, Doležal.

Jan Skoupil: „Nedělní souboj nejlepších celků dorostenecké ligy skupiny B nebyl z naší strany moc povedený. Úvod zápasu nám ale vyšel a do patnácté minuty jsme byli jasně lepší a zásluhou Garčeka jsme šli do vedení. Poté se však do naší hry vkradla nepřesnost a soupeř čekající na naše chyby se dostal do hry. Do konce poločasu se udály dvě šance na obou stranách, ale do kabin jsme šli s nejtěsnějším vedením my. Vstup do druhého poločasu patřil také nám. Kocourek opřel svůj přímý kop ze strany o zadní tyč brány a odskočili jsme o dva góly. Soupeř však zabojoval a trestal naše chyby a v rozmezí několika minut bylo srovnáno. V těchto chvílích jsme byli pod tlakem, ale povedlo se nám dostat zpět do hry a chtěli jsme jít za vedoucím gólem. Tuto snahu nám však brzdili vlastní nepřesnosti a ubývající síly. Domácí se s blížícím koncem soustředili na bránění výsledku, kterým si udrželi vedení v tabulce. Vůle po vítězství se nám upřít nedá, ale ne všichni naši hráči nepodali dobré výkony a udělali jsme příliš mnoho laciných chyb.“

Union Vršovice – FK Dukla Praha „B“ 4:0 (1:0)

FK Dukla Praha: Štorc  - Štoch (45. Jardekyy), Šupina, Rybalka, Ulan (45. Joun) – Volek, Kolařík, Hochman (45. Slezák) – Veliký, Vávra, Šťastný.