clanek-1
  • TJ Kunice

  • 27.03.2014

Farma se v sobotu utká se Strakonicemi

Kunice na jaře zatím nezískaly ani bod. Vše se může změnit následující utkání, ke kterému zajíždí na hřiště Strakonic. Utkání začíná v sobotu 29. března od 10:15 hodin.

SK Strakonice působí ve třetí lize druhým rokem. V letošní sezoně se jim ale moc nedaří, po dvaceti odehraných kolech jsou se 7 body na posledním místě tabulky. Farma druholigového týmu SK Dynamo České Budějovice o minulém víkendu zajížděla na hřiště Štěchovic. Po nerozhodném poločase, kdy ani jeden z týmů nevstřelil branku, se "usmálo štěstí" na domácí tým, když pět minut před koncem skóroval Müller, a Strakonice podlehly svému rivalovi 0:1.


Vzájemná utkání naší a budějovické farmy mluví v náš prospěch. V loňském ročníku soutěže Kunice porazily Strakonice dvakrát a to vždy stejným poměrem 2:1. Poslední podzimní utkání skončilo remízou 1:1. Jak dopadne čtvrté střetnutí se můžete přijet podívat na strakonické hřiště nebo se podívat na jeho strem na www.TVcom.cz či sledovat jeho online záznam na www.Onlajny.com.

Poslední utkání soupeře

FK TJ Štěchovice - SK Strakonice 1908 1:0 (0:0)
Branka: 85. Müller, ŽK: Šittich - J. Held, Rozhodčí: Janoch – Grimm, Kubec.
FK TJ Štěchovice: Sňozík – Busta, Švejda, Baubín, Müller, Hřebeček, Jelínek, Hudec (80. M. Novák), S. Kodr (74. Pavlík), Krejčí (59. Šittich), Pospíšil (90. Cienciala).
SK Strakonice 1908: Hajdušek – Lerch, Viták, P. Novák, Havelka (29. J. Held) - Radouch, Čadek, Petráň, Funda, Staněk (79. Otepka) - Schertler (71. M. Held).

Poslední vzájemné utkání

TJ Kunice - SK Strakonice 1908 1:1 (1:1)
Branky: 36. L. Dvořák – 30. Ibragimov, ŽK: Funda, A. Dvořák, Rozhodčí: Berka - Henych, Štěrba.
TJ Kunice: Tetour - Radoš, Ilko, Veselý, Štancl - Balšánek, Micka (89. Hrazdíra), Kotlík (73. Kordiak), Čapek (83. Rejhon) - L. Dvořák (73. Svoboda), Jíra.
SK Strakonice 1908: Křížek - A. Dvořák, Ježdík, Novotný, Funda - Wermke (70. Němec), Rýdel, Petráň, Dobal, Hovorka (79. Radouch) - Ibragimov.