clanek-1
  • Články dorost

  • 24.03.2014

Výsledky mladšího dorostu

Dorostenci si poradili s Motorletem - U17 zvítězila 2:0, U16 vstřelila dokonce ještě o jednu branku více.

DUKLA U16 - MOTORLET 3:0 (1:0)
Branky: 40. Koubek, 45. Kocourek (PK), 79. Lohojda.
Sestava DUKLY: Czehowsky - Vašíček, Šimek, Koubek, Ulan - Kocourek, Král, Doležal - Vácha, Greš, Garček.

Jan Skoupil: "První domácí utkání jsme zvládli daleko lépe, než naše první vystoupení v Kolíně. Od začátku zápasu jsme byli aktivní směrem dopředu a postupně jsme si vytvářeli gólové šance. Soupeř byl však nepříjemný, snažil se nás vysoko napadat a hrál rychle, přímočaře. Náš tlak vrcholil před koncem poločasu a v jeho závěru se nám podařilo Koubekm dotlačit míč do sítě. Druhý poločas byl věrným obrazem prvního. Soupeř neustával ve své aktivitě, ale po jeho chybě v rozehrávce byl v pokutovém území faulován Vácha a Kocourek zdvojnásobil naše vedení. Pote se pro změnu po naší chybě v rozehrávce kopala penalta i na druhé straně, ale Czehowsky byl v dnešním zápase velkou oporou a střelu hostujícího hráče skvěle vyrazil. Po tomto okamžiku jsme zklidnili hru a v závěru se k míči postavil Lohojda a nádhernou ranou zakončil tento zápas. Velkým pozitivem byl dnes výkon našeho brankáře a návraty dlouhodobých marodů Masopusta a Lohojdy do zápasového zatížení."

DUKLA U17 - MOTORLET 2:0 (2:0)
Branky: Tylšar (as. Kozel), Šahini (as. Hájek).
Sestava DUKLY: Hladký - Stýblo, Sell, Burýšek, Hájek - Tylšar, Kozel, Mammedov - Polách (60. Šťastný), Šahini, Štochl (60. Čermák).

Pavel Mejdr: "V druhém mistrovském utkání jsme měli problémy se složením obranné čtveřice, ale suplující hráči to zvládli na jedničku. Za celé utkání jsme soupeře nepustili do žádné větší šance. My jsme si vypracovali velké množství brankových příležitostí, ale proměnili jsme jen dvě. Dnes jsme nedokázali vstřelit branku ani ze 100% šancí (dva hráči na gólmana). Máme stále na čem pracovat. Vítězství je pro nás povzbuzením do další společné práce."