clanek-1
  • A-tým

  • 21.07.2012

Na Julisce proběhla tisková konference aneb co se píše o Dukle

P R A H A - Stadion, posily, ambice,… To byla nejčastější témata na předsezonní tiskové konferenci FK Dukla Praha. Přinášíme výběr článků, které vznikly po pondělním setkání s médii.

iDNES.cz

Markovič bude pro Duklu cennější než Chigou, předpovídá trenér Kozel
Fotbalisté pražské Dukly nehodlají coby nováček nejvyšší domácí soutěže hrát jen o záchranu. "Na udržení naše mužstvo určitě má," říká trenér Luboš Kozel. "Ale chceme taky předvádět líbivý fotbal a hrát minimálně klidný střed tabulky."

iSport.cz/ČTK

Dukla chce bavit fanoušky atraktivním fotbalem
Fotbalisté Dukly Praha vstupují do sezony s cílem bavit fanoušky, stabilizovat klub a hrát ve středu tabulky. Podzimní část sezony bude věnovaná i na stavební úpravy stadionu, na které musela být vynaložena velká část rozpočtu. Právě splnění podmínek na stadionu pro první ligu prý bylo největším úskalím Dukly v letní přípravě.

iHNED.cz

Dukla zpátky v lize? Splněný sen, jako když chcete být kosmonautem, říká její sportovní ředitel
Fotbalová Dukla se připravuje po 17 letech na návrat do první ligy. Už v pátek v ligové premiéře přivítá Dukla na Julisce Olomouc. "Pro všechny fanoušky Dukly je to splnění snu, kterému možná ani nevěřili," řekl serveru IHNED.cz Günter Bittengel, bývalý hráč Dukly a dnes její sportovní ředitel.

MEDIAFAX.cz

Kouč Dukly Luboš Kozel: Kádr má dobrou kvalitu, potřebujeme dobrý start
Mužstvo Dukly Praha zažije v pátek návrat do I. fotbalové ligy po 17 letech. Trenér týmu Luboš Kozel je přesvědčen, že kádr má dobrou kvalitu na to, aby nováček v nejvyšší soutěži obstál.