clanek-1
  • A-tým

  • 19.02.2014

Róbert Kovaľ se stal hráčem Dukly!

Po měsíci stráveném s naším prvním týmem se talentovaný záložník Róbert Kovaĺ stává hráčem Dukly Praha. Dnes podepsal smlouvu na 3,5 roku, a tak se můžeme těšit, že ho na Julisce budeme vídat čím dál tím častěji!

Robert přišel do Dukly začátkem ledna a v přípravě naskočil celkem do sedmi utkání z deseti a vstřelil jednu branku. Dnes byl dokončen jeho přestup a Róbert se stává hráčem FK Dukly do 30. června 2017. "Robert je talentovaný hráč ročníku 1994, který absolvoval s prvním týmem celou přípravu. Svými výkony v utkání přesvědčil o svém hráčském potenciálu, a proto jsme rádi, že se podařilo dojít ke shodě s jeho mateřským klubem MFK Zemplín Michalovce a Róbert se stal kmenovým hráčem Dukly Praha," uvedl pro klubový web Günter Bittengel. 



Róbert je odchovanec týmu HFC Humenné, což je klub ve stejnojmenném východoslovenském městečku. Odtud už jako žáček přešel do klubu Zemplín Michalovce. Jako mladší dorostenec se výrazněji zapojil do reprezentace a už v sedmnácti letech ho trenéři nechali nakouknout do prvního týmu mužů, jejich druholigového celku, za který v posledních dvou sezónách dal 3 branky.