clanek-1
  • A-tým

  • 01.07.2011

Derby v Ďolíčku: Dukla se v přípravě střetne s Bohemians 1905

P R A H A - Kanonýr Miroslav Markovič a obránce Ondřej Švejdík obléknou vůbec poprvé dres Dukly. K přípravnému utkání s Bohemians 1905 nastoupí v sobotu také testování hráči Carretero, Holub a Malinič. Zápas začíná v Ďolíčku v 10.30 hodin.

Pro Duklu to bude první přípravné utkání, které absolvuje necelý týden po prvním tréninku. Trenér Kozel bude mít ideální šanci, aby vyzkoušel také testované hráče Antonína Holuba a Španěla Juana Carlose Carretera.

V klubu je na testech i Bojan Malinič. Dvacetiletý srbský útočník naposledy působil v rakouském Rapidu Vídeň. Předtím prošel například Rudou hvězdou Bělehrad, Sremem či celkem FK Bělehrad.

„Máme za sebou první týden přípravy. Trénujeme dvoufázově a utkání s Bohemians bereme jako součást přípravy, takže výsledek pro nás není to nejdůležitější. Šanci dostanou všichni hráči, aby byla zátěž rozložena na celé mužstvo. Zároveň budeme chtít vyzkoušet hráče, kteří jsou u nás na testech,“ řekl trenér Luboš Kozel.

Fotbalisté Bohemians 1905 se na novou sezonu chystají o týden déle. Šestý celek minulé prvoligové sezony strávil uplynulé dny na kondičním soustředění ve Vrchlabí.

Vstupné na utkání je 50 korun, mládež do 15 let má vstup zdarma.