clanek-1
  • A-tým

  • 20.01.2014

Petra Malého propustili z nemocnice

Dnes kolem 14 hodiny bude Petr Malý propuštěn z nemocnice do domácího léčení. Veškeré testy, kterými si prošel, jsou negativní, a tak nebránilo nic jeho propuštění. On sám se cítí velmi dobře a doufá, že se brzy vrátí do tréninkového procesu.

Sobotní zápas proti Táborsku nebyl pro všechny ničím příjemným. Petra Malého odvezla sanitka přímo ze hřiště do Vinohradské nemocnice po náhlém kolapsu s krátkou ztrátou vědomí.  „Poslední co si pamatuji je, že jsem si zavazoval tkaničku. Když jsem se zvedl, udělalo se mi špatně a šel jsem do kolen. Dál si pamatuji jen útržky a plně jsem se probral až v sanitce,“ popisuje devětadvacetiletý záložník. 

Petr v nemocnici prošel během včerejšího a dnešního dne vyšetřeními  jako je CT, magnetická rezonance, EKG, EEG a ECHO. „Veškeré testy, které mu byly provedeny, jsou bez nálezu, jsme tak na dobré cestě k tomu, že Petr bude úplně zdravý. Ale nechceme nic podceňovat, takže po jeho propuštění nastoupí na kolečko testů, které by měly vyloučit všechny další možné příčiny,“ zdůraznil klubový lékař MUDr. Ladislav Šindelář.

Nyní se  Petr cítí dobře. „Je mi jako by se mi nic nestalo. Doufám, že i zbylé testy dopadnou dobře a já budu moci zase co nejdříve trénovat, nechtěl bych to propásnout. Ale zdraví máme jenom jedno,“  uvědomuje si.