clanek-1
  • Juniorka

  • 13.01.2014

Junioři skončili na turnaji v Dessau bronzoví!

Naše Juniorka absolvovala skvěle zorganizovaný halový turnaji v Dessau, krásně se umístili a zanechali kvalitní herní dojem.

Turnaje se zúčastnili hráči: Němčanský, Vávra - Preisler, Reiter, Begič, Schindler - Brejcha, Tetour, Vrkoč, Matta - Toman, Bartůněk, Gajecký, Vopat.

Po základním odehrání všech utkání (hrací čas 10 minut) v systému každý s každým se do finálové části dostali čtyři týmy z šesti.

Semifinále1

FK Dukla Praha U21 - VfL Halle 96     0:1

Semifinále2

FC Carl Zeiss Jena - SV Dessau 05     2:1

O 3. místo

FK Dukla Praha U21 - SV Dessau 05 (PK 4:3)

Finále

VfL Halle 96 - FC CArl Zeiss Jena 0:0 (PK 3:4)

UMÍSTĚNÍ

  1. VfL Halle 96
  2. FC Carl Zeiss Jena
  3. FK Dukla Praha U21
  4. SV Dessau 05

Po základní části jsme obsadili druhé místo a šli s dalšími třemi týmy do finální části. Odehráli dramatické semifinále a o třetí místo měli silnější nervy v penaltách. Myslím, že na to jak mladý tým máme, jsme obstáli v důrazu i herně proti všem týmům. Oporou byli hráči, kteří se zúčastnili i turnaje v Rakousku, a to hlavně v taktice. Tam jiní hráči dělali chyby v detailech, což je při vyrovnanosti hry rozhodující. Chtěli jsme uhrát dobrý výsledek, ale všichni za ním šli silně se vším všudy až od třetího zápasu. Věřím, že to byla pro všechny další kvalitní zkušenost a přenesou si ji i na velké hřiště. Finále hráli zaslouženě nejlepší týmy turnaje, které ani jednou neprohráli. Na penalty bylo úspěšnější Halle a rád bych jim touto cestou ještě jednou pogratuloval. Pochvala pro organizátory, zhodnotil celé působení našeho týmu na turnaji trenér Jaroslav Hynek.