clanek-1
  • Juniorka

  • 01.12.2013

Juniorka přivítá tým Baníku Ostrava

Poslední utkání tohoto roku odehrají naši junioři v pondělí 2. prosince na UMT Mikulova. Přijďte se podívat na souboj sedmého se čtrnáctým, který startuje od 13 hodin nedaleko metra Opatov.

Ostrava má po všech kolech o celých osm bodů více než naše juniorka a v tabulce se nachází o sedm míst výše na 7. místě. Poslední kola se jí ale nedaří,  nejdříve podlehla na hřišti Slovácka 0:2 a v minulém kole ji porazila Slavia 4:1. Podobně jako Dukla bude prahnout po vítězství,  ačkoli to pro ni není poslední zápas, jako jediná o týden později přivítá na svém hřišti Pardubice.


Online záznam můžete sledovat zde.

Poslední utkání soupeře

FC Baník Ostrava - SK Slavia Praha 1:4 (1:1)
Branky: 5. Šašinka – 36. a 49. Vyhnal, 59. Vondráček, 66. Hurka. Rozhodčí: Marek – Hájek, Čecháček. ŽK: Čech, Kaša – Vyhnal, Hurka
FC Baník Ostrava: Macej – Celba, Kaša, Stronati, Byrtus – Kundrátek P., Kundrátek L., Matěj, Čech (67. Hrdlička) – Šašinka (74. Půda), Guseynov (46. Rolinc). SK Slavia Praha: Řehák – Herc, Mac, Zákostelský, Bejbl – Peterka, Hrubý (86. Liška), Vondráček, Verner, Hurka (79. Zámečník) – Vyhnal (88. Batka).

Poslední vzájemné utkání

FC Baník Ostrava - FK Dukla Praha 0:2 (0:0)
Branky: 65. Čapek, 71. Kotlík. ŽK: Kaša, Zeman – Milec, Fryčer, Micka. Rozhodčí: Bílek – Kříž, Galásek
FC Baník Ostrava: Matějka – Vengřinek, Javorek, Kaša, Kryštof (74. Jovanovič), Váňa Martin (86. Foltyn), Kundrátek, Novák, Pyclík, Tobiáš, Šašinka (61. Chromeček). FK Dukla Praha: Malý – Juroška, Hrazdíra, Jeřábek, Hanousek – Čapek, Fryčer, Fakraš – Kotlík (76. Podkul), Milec, Kunič (58. Micka).