clanek-1
  • Články žáci

  • 17.11.2013

U15: Halové mistrovství ČR - skupinová fáze

Starší žáci po ukončení sezóny o tomto víkendu vyjeli na halový turnaj do Kladna. Ze skupiny mohl postoupit pouze první tým, tím se naši žáci nestali, přesto předvedli slušný výkon.

ZÁPASY

Dukla U15 - Kladno                 4:3
Branky: Kubů 2, Bell, Bažo

Dukla U15 - Teplice                1:11
Branka: Praus

Dukla U15 - Ústí n.Labem       7:5
Branky: Palivec, Janko, Tvrdík, Praus, Minařík, Kysela

Dukla U15 - Sparta                  1:10
Branka: Kosík

Dukla U15 - Písek                    10:0
Branky: Praus 2, Kosík 2,  Kysela 2, Bažo,Kubů, Minařík, Bell

HODNOCENÍ

Trenér Tomáš Večeřa řekl o turnaji: "Hráči Sparty i Teplic nám ukázali jaké rezervy v individuálních technických a taktických činnostech máme. Snažili jsme se s nimi hrát otevřenou hru a oni nás přehráli. Od nás tam sice byla neustálá snaha hrát, ale vyšší kvalita byla na jejich straně a oni trestali naše chyby. I když tam byly některé dobré pasáže, celkově to byla jasná vítězství pro soupeře. 

Naopak vstup proti Kladnu jsme měli velmi dobrý. Aktivní hrou jsme je přehrávali a ještě 6 minut před koncem vedli 4:0. Po obdržené brance se hra přelévala nahoru dolů. Nakonec branky už ale stříleli jen domácí a díky Šťovajsovi jsme utkání dovedli do vítězného konce.

Jen první tým se kvalifikoval do finálového turnaje a tím se nakonec stala Sparta Praha.

Celkově se nám to hodnotí podobně jako několik posledních týdnu. V základních herních činnostech si nejsme jistí a dost kazíme. A to potom ovlivňuje celkovou hru. Hlavním důvodem je nízká technická vybavenost, která působí na sebevědomí hráčů. 

Pevně věříme, že taková otevřená srovnání povedou k vyšší motivaci hráčů na sobě pracovat!!"