clanek-1
  • A-tým

  • 12.11.2013

Marek Hanousek odpovídal na otázky fanoušků

Přinášíme odpovědi hráče A týmu Marka Hanouska na otázky, které jste mu položili vy, naši fanoušci. Otázky neprošly redakční úpravou.

Máš ještě další sourozence kromě Matěje? Kolik je jim let? Jiří
Matěj není můj sourozenec. Jediný můj sourozenec je brácha Patrik, který je o čtyři roky starší než já. 

Ahoj Máro, na kolik se cítíš branek do konce podzimní části?? Mimochodem v tom žlutém dresu vypadáš dobře!!! Tomašťa
Ahoj, tím že už jsou jen dvě kola do konce podzimu, tak bych byl rád, kdybych alespoň vymazal tu nulu v kolonce vstřelených branek. 

Marku, tři dotazy prosím. Jak moc složité bylo se z Plzně uvolnit zrovna na Julisku? Komunikoval jsi s plzeňáky v průběhu dne když Dukla uhájila bod na Viktorce? Už se někdy setkali Tví rodiče s rodiči Matěje? wrip
Bylo to dost složité. To poznáte už jen podle toho, že jsem přišel až po sedmém ligovém kole. Chtěl jsem jít před sezónou, ale to mě Viktorka nepustila. Bylo několik variant, kam bych šel hostovat, ale u mě jediná varianta byla Dukla. Jsem rád, že tu jsem. Občas si napíšu s Tomášem Wágnerem, ale zápas s Duklou jsme nijak speciálně neprobírali. Rodiče se nesetkali. S mým taťkou už se bohužel ani setkat nemůžou a mamka sleduje zápasy v televizi.

Hraješ pořád Hanspaulku za Úderku Žižkov? rosťa
Když mám čas, tak hraju. Fotbal mě prostě baví.

Marku, věříš, že se dostaneš opět do své vynikající formy z doby, kdy jsi odcházel do Plzně? Kouk
Já se do žádné formy vracet nechci, to je minulost. Já chci být každý den lepší, hrát nejlépe jak umím, být platný pro tým a zúročit zkušenosti, které jsem nasbíral v Plzni.

Marku a až se do té vynikající formy zase - bezpochyby - dostaneš, tak zůstaneš dál v Dukle????? Ty jsi fotbalista pro hlavní město a ne nějaký krajský krcálek:) Honza
Evropské poháry a boj o titul nejsou k zahození ani na “nějakém krajském krcálku”:-) V létě mi končí hostování, takže půjdu zpátky do Plzně. Ale nevím, co bude zítra, natož za půl roku.

Ahoj Marku, tak jsi zpátky u nás v Dukle. Přeju ti, ať se ti u nás daří. Jaké cíle si ty sám na hostování v Dukle dáváš a co kabina, jak tě přijala? Přeju ti, ať navážeš na takové výkony, než si z Dukly odcházel, s pozdravem fanoušek Roman VOLF
Ahoj, chci být platný pro tým, hrát nejlíp jak umím, každý den se zlepšovat. Ve Viktorce jsem si připadal zbytečný a ten pocit už bych nechtěl znovu zažít. Kabina mě znala, byl jsem v ní tři roky, navíc v době rekonvalescence jsem tam byl taky, takže mně to přišlo, jako bych pomalu ani nikam neodešel. Děkuji za přání.

Dobrý den,
o Vás se říká, že jste velký fanda Ferrari. Chtěl bych se Vás zeptat, jakému týmu ve formuli 1 fandí Váš bratr Matěj Hanousek? Dále by mne zajímalo, jestli si myslíte, že budete jednou hrát v základu Viktorie Plzeň? Pavel
Ahoj, Matěj není bratr a není ani v žádném příbuzenském vztahu. Hrát v základu Viktorie je můj cíl. Ale pokud pro to udělám všechno, co bude v mých silách a nevyjde to, tak mě to mrzet nebude. 

Ahoj Marku, jak si se cítil po závažném úrazu kolene, když jsi věděl, že Tě čeká několikaměsíční přestávka od fotbalu. Co koleno momentálně….? Zlobí Tě občas….? A co tréninky na Dukle s Tondou Čepkem po operaci….? Bylo to náročné….? Děkuji za odpověď a přeji Ti vše nej, mnoho sportovních úspěchů a hlavně pevné zdraví! M.
Ahoj, je těžké se s tím smířit. Člověk se drápe na určitý vrchol a během jediného okamžiku spadne na úplné dno a musí začít šplhat úplně od začátku. Ale zas si alespoň uvědomí, že v životě není žádná jistota. Během jediné chvíle se komukoliv může změnit celý život. Proto se snažím užívat si chvíle, které jsou právě teď, nedívat se do minulosti ani budoucnosti. Momentálně je koleno v pohodě, při fotbale mě nelimituje. Ani po velké zátěži s tím nemám problém. Celkově jsem hodně vděčný a dlužen všem lidem, kteří se o mě starali po operaci. Sám bych se z toho zranění nevyhrabal. A náročné to muselo být, jiná cesta vrátit se zpátky není.  

Zdar Marine,
kdo má v Dukle nejlepší fyzičku? Ty, nebo Gedy?? Vorlík dsd team
Ahoj, rozhodně Gedy. Je neuvěřitelné, jaké výkony předvádí v 38 letech.  

Myslíš si, že ACS vyhraje ligu?? fantomas
Má výborné mužstvo a zatím zaslouženě vede, ale já věřím Viktorce.

Když jsem seděl včera na hlavní tribuně Sparty, tak jsem byl celý zápas jak zmoklá slepice, a to ze dvou důvodů. Ten první, za kterým byla bouřka, by mi vůbec nevadil, kdyby nebylo toho druhého, a to byl výkon Dukly. Sparťanští fanoušci, které jsem poslouchal kolem sebe, měli myslím to nejsprávnější hodnocení našeho výkonu. Dukla je mančaft sestavený z výborných fotbalistů, ale pokud se nebojuje, nemůžou být ani výsledky. Je to dnes předváděnými výkony ligový průměr, a to platí i pro jejich zápasy na Julisce. Jejich vedení by se nad tímto způsobem hry hráčů mělo vážně zamyslet. A hlavně pak ti sparťani litovali, že místo dramatického zápasu, na který se těšili, přijela odevzdaná Dukla a bylo po zápase. Omlouvám se předem za tento dlouhý e-mail, ale nemyslíš, Marku, že na tom něco bude??? Dík za odpověď a hodně úspěchů do budoucna! HONZA
Přiznávám, že zápas na Spartě se nám vůbec nepovedl a byl jeden z nejhorších. Nikdo nepředvedl ani zdaleka maximum toho, co umí. Asi na nás dolehla tíha okamžiku. Je něco jiného hrát na tréninku nebo na Letné proti Spartě. Hodně zápasů rozhoduje psychika, bohužel v Česku se na tomto aspektu vůbec nepracuje. Ale nemyslím si, že bychom měli tým složený z individualit. Máme kvalitní hráče na každém postu, ale hrajeme týmově, a to nám právě vyneslo spoustu bodů.

Ahoj Marku. S kým se nejvíc bavíš v šatně Dukly? A s kým si se bavil nejvíc v Plzni? Seděl jsem kousek od tvé přítelkyně na fotbale. Je moc pěkná. Jak se jmenuje? Přeju hodně úspěchu do budoucna. Ať ti to kope. Mates
Ahoj. V Dukle se nejvíce bavím s Honzou Pázlerem, známe se už od přípravky ze Slavie. V Plzni jsem se nejvíce bavil s Tomášem Wágnerem a Honzou Kovaříkem. Přítelkyně se jmenuje Bára, číslo ti ale nedám :-) Děkuju za přání. 

Zdravím,
v čem vidíte současný úpadek Viktorky Plzeň? Jaká je Vaše oblíbená hudba a film? Děkuji Jackie
Ahoj. Já žádný úpadek nevidím.  V Lize mistrů to má Viktorka moc těžké a v české lize se drží na špici. Pokračuje v tom, co předváděla poslední tři čtyři roky. Nejvíce poslouchám český a slovenský rap, nejradši mám Majka Spirita. A nejoblíbenější film je Pokojný bojovník. 

Zdravím,
jaké jste zažil Horvyho vtípky? Jak se těšíte na Vánoce? Slavíte nějak v klubu se spoluhráči Vánoce? Proč si myslíte, že je prestiž českého poháru tak nízká? Je to nelogické. Vždyť se z něho postupuje do EL- to je jediná šance pro menší kluby a je to taky trofej. Děkuji, ať se daří.
Ahoj, vtípky jsou v každé fotbalové kabině, akorát v Plzni je to umocněné tím, že tam je Horvy. Některým vtípkům člověk ani neuvěří, pokud je neuvidí :-) Na Vánoce se těším hodně. Je to jediné období v roce, kdy jsem doma déle než jeden nebo dva dny.  Dukla každý rok pořádá vánoční večírek, takže se dá říct, že slavíme. 
Když se ale podíváte na tabulku, tak osm týmů má problémy se záchranou v lize. A je logické, že upřednostňují setrvání v ní než vítězství v poháru České pošty. Děkuji za přání.

Zdravím,
hrajete se spoluhráči FIFU nebo PES? Jestli ano, kdo je nejlepší a za koho nejradši hrajete? Děkuji Daniel
Ahoj. Nene, nehraju. Tahle aktivita jde úplně mimo mě. Vím, že někteří hráči hrají, ale kdo je nejlepší, to nevím. 

Máro, vrať se co nejdříve k nám do Viktorky. Scházíš tam a nechápu tvoje hostování. Ty i David Štípek jste mnohem lepší hráči než Ti, kteří tam poslední dobou přišli. FCVP.
Já měl možnost ve Viktorce zůstat, ale po příchodu Martina Pospíšila bych většinu zápasů sledoval z tribuny. A to je hrozný pocit, člověk si přijde úplně zbytečný. Takže jsem moc rád, že mě vedení uvolnilo a mohu teď nastupovat v Dukle. 

Ahoj Marku. Jak veliký je rozdíl mezi částkou na ”výplatní pásce” v Praze a Plzni? Díky a přeji hodně dobrých zápasů v dresu Dukly. Herschel
Ahoj. Oba kluby mají jinou filozofii v odměňování hráčů, takže to jde hůře porovnat. Ale hlavní rozdíl je samozřejmě v částkách za účast v evropských pohárech. Děkuju za přání. 

Ahoj Marku… :) Chtěl bych se tě zeptat, jestli nějak regeneruješ před a po tréninku či zápase? Studuješ pořád?(jak to zvládáš v kombinaci s fotbalem) A jak trávíš volné chvíle doma, či v autobuse při cestě na zápas? Užívej v Dukle :))) Jan
Ahoj. Regenerujeme po tréninku. Nejvíce mi asi pomáhá střídání teplé a ledové vody nebo protahování. Studium jsem kvůli zranění musel ukončit. Musím přiznat, že dost váhám, jestli se znovu přihlásit nebo ne. Když máme jeden dva dny volné, tak jedu domu za mamkou a bráchou. Jinak mě baví číst a rád si taky zahraji tenis, nebo se podívám v televizi na fotbal nebo formule. V autobuse většinou poslouchám hudbu nebo spím. 

Ahoj Marku. Co budeš upřednostňovat v létě, pokud nastane varianta, že tě Plzeň nebude chtít nebo s tebou bude počítat maximálně na lavici náhradníků? Jak dlouho myslíš, že se budeš dostávat do své bývalé formy? Čany
Ahoj. Vždycky upřednostním tým, kde budu mít možnost pravidelně nastupovat a být týmu alespoň trochu platný, ne zbytečný.  Ale nevím, co přinese zítřek, natož dny, které budou za půl roku. Já se moc neohlížím zpátky. Momentálně jsem šťastný, že jsem zdravý. Nesrovnávám, co bylo před dvěma třemi roky. Vždycky hraji, jak nejlíp umím a snažím se být každým dnem lepší. Koleno mě v tom nelimituje. 

Jak jste se připravili na "Bohemku". Doufám, že vyhrajete… Přijedu se podívat :D Dík za odpověď… :D Tomáš Ježek
Příprava na „Bohemku“ byla stejná jako na každý jiný zápas. Bohužel, výsledek a ani hra nebyla úplně podle našich představ. Jsme zklamaní, že jsme nevyhráli. Děkujeme, že jsi nás přijel podpořit.