clanek-1
  • Články dorost

  • 11.11.2013

Výsledky dorosteneckých týmů z víkendu 9. - 10. listopadu 2013

Poslední kolo podzimu České fotbalové ligy mladšího dorostu je za námi. Naši hráči na samotném závěru hostili týmy Karlových Varů, které v obou případech porazili a zakončili tak podzimní část sezóny vítězstvím.

FK Dukla Praha U17 - 1.FC Karlovy Vary 2:0 (1:0)

Branky: Šahini as. Stýblo, Burýšek, Šahini as. Štochl, Čermák.
Dukla: Hladký - Burýšek, Pártl, Pešička, Hájek - Mammedov, Hochman, Tylšar - Stýblo, Šahini, Brabenec.

Trenér Pavel Mejdr řekl o utkání: "Poslední podzimní utkání jsme sehráli s mužstvem, kterému se výsledkově momentálně nedaří a tomu odpovídal i průběh zápasu. Po hráčích jsme chtěli, aby utkání nepodcenili a hráli s chutí. Po utkání musíme říci, že splnili vše, jen ta koncovka. Vytvořili jsme si šancí na dva zápasy, ale dali jen dvě branky. Chyběl nám klid i lepší výběr místa při zakončení. Soupeři také pomohl svým výkonem brankář (Karlík), který své mužstvo několikrát podržel."

FK Dukla Praha U16 - 1.FC 2:1 (1:1)

Branky: 25. Tkachenko (Garček), 51. Greš (Doležal).
Dukla: Řepa – Joun (50. Jardeky), Kaník, Šimek, Garček – Doležal, Tkachenko (79. Šíma), Kocourek (41. Král) – Lohoyda (78. Ulan), Greš, Pusch (50. Koubek).

Trenér Jan Skoupil řekl o utkání: "Poslední utkání podzimní části nám herně vyšlo velmi dobře. Od začátku zápasu jsme byli aktivní a soupeře jasně přehrávali. Za poločas jsme napočítali až 11 silných brankových příležitostí, ale skóre bylo na neuhlídaném rohu nerozhodný. Druhý poločas jsme aktivitu vystupňovali, jen to proměňování šancí….Utkání jsme tak zvládli nakonec i výsledkově a završili soutěžní podzim úspěšně. Je potřeba ocenit i soupeře, který se prezentoval velmi fotbalovým projevem a byl zdatným protivníkem. Do konce měsíce nás čekají ještě tři zápasy, z toho i těžký test naší výkonnosti na půdě Sigmy Olomouc."