clanek-1
  • Juniorka

  • 10.11.2013

Junioři míří do Plzně

Na svatého Martina čeká juniory soupeř zvučného jména, FC Viktoria Plzeň. Utkání startuje od 14 hodin v areálu v Luční ulici v Plzni.

Viktorka Plzeň se nachází o celých pět příček výše,  s 28 body úřaduje na 9 pozici tabulky. V 18. kole zajížděla na hřiště Slavie,  kde neuspěla a odvezla si prohru 0:2. Na domácím hřišti nebodovala pouze dvakrát, a to s první Mladou Boleslaví a Baníkem Ostrava. Naše vzájemná bilance, jedna výhra a jedna remíza, mluví jasně v náš prospěch,  tak uvidíme,  jak souboj dopadne tentokrát. 

"Poslední zápasy spatřujeme zlepšení směrem do ofenzivy. Proto se budeme snažit i v zítřejším utkání tuto kvalitu potvrdit brankami a zároveň zlepšit defenzívní složku hry, v které ještě nejsme tak precizní, " uvedl trenér Jaroslav Hynek před utkáním. 

Online z utkání Juniorské ligy FC Viktoria Plzeň - FK Dukla Praha můžete sledovat zde.

Poslední utkání soupeře

SK Slavia Praha - FC Viktoria Plzeň 2:0 (1:0)
Branky: 40. Herc, 47. Hrubý R. Rozhodčí: Nenadál – Mencl, Tereba. ŽK: Veselinovič. Diváci: 50
SK Slavia Praha: Řehák – Herc, Čepelák, Zákostelský, Čonka – Bazal (83. Peterka), Vondráček (88. Liška), Verner, Hrubý R., Hurka (81. Zámečník) – Vyhnal. 
FC Viktoria Plzeň: Šiman – Hrubý M. (34. Hvězda), Růžička, Piroch, Koukal – Lukeš, Hradecký (81. Mariánus), Hamerník, Veselinovič, Mlynařík – Mandula. 

Poslední vzájemné utkání

FK Dukla Praha - FC Viktoria Plzeň 2:2 (2:2)
Branky: 20. Čapek, 36. Svoboda – 28. Kůžel, 39. Domabyl ŽK:64. Libotovský (PLZ)Rozhodčí: Kubr – Štěrba, Koval. 
Dukla Praha: Tetour – Juroška, Jeřábek, Podkul, Hrazdíra – Micka, Milec (78. Graftner), Farkaš – Čapek, Svoboda (87. Solař), Kotlík. 
Plzeň: Mandous – Lukeš, Chocholoušek, Růžička, Libotovský – Hradecký (79. Mandula), Domabyl, Vondráček (70. Hrdlička) – Pernglau, Kůžel, Hošťálek.