clanek-1
  • TJ Kunice

  • 26.10.2013

Kunice se zítra podívají na hřiště Admiry

Po utkání s Chomutovem, které nedopadlo dle představ, čeká farmu TJ Kunice utkání proti osmé Admiře Praha. Zápas začíná v 10,15 hodin v neděli 27. října. Sledovat ho online můžete zde.

Nováček v České fotbalové lize a farma pražské Slavie si vůbec nevede špatně, po dvanácti kolech je na 8. místě s 18 body a na naší farmu ztrácí pouze tři body. V posledním utkání Admira nestačila na tým Štěchovic, který za výhru 1:0 poskočil v tabulce hned za Kunice, díky shodnému počtu bodů.


A co na to trenér Jaroslav Peřina? "Přesto, že Admira prohrála ve Štěchovicích, nás čeká velmi těžké utkání. Za těch 12 kol, které máme odehrané, náš zítřejší soupeř dostal pouze jedenáct branek, což činí v průměru jednu branku na zápas a lze říct, že Admira je mužstvo, které má hru založenou na defenzivní činnosti. Na to, že jsou letošním nováčkem mají poměrně kvalitní kádr. Byl jsem se na ně podívat asi třikrát a musím říci, že hlavně v domácím prostředí jsou hodně nebezpeční. Je možné, že budou mít nějaké posily z A týmu Slavie, jako jejich farma, ale protože se v týdnu hraje Pohár České pošty, předpokládám, že to bude spíše jako u nás, kdy jde za nás hrát pouze Tetour a Jeřábek z A týmu Dukly. Pro nás je důležitý návrat Čapka po zranění, který bude zítra připraven do utkání. Jinak nám v podstatě chybí pouze Štancl a Skála, kteří mají drobné zranění. V utkání budeme chtít domácí překvapit a věřím, že když vstřelíme více než jednu branku, budeme schopní je porazit a dovézt si domů tři body."