clanek-1
  • Klub

  • 24.10.2013

Fotbalový křest Příběhů z tribuny

Páteční utkání s Baníkem Ostrava bude mít bohatý doprovodný program! O poločasové přestávce bude "fotbalově" pokřtěna kniha Příběhy z tribuny, kdy jedním z kmotrů bude i Marie Rottrová! Dále bude v rámci zápasového programu následovat soutěž o ceny spojené s knihou. Navíc si budete moci změřit rychlost své střely!

V úžasné atmosféře plné smíchu i dojetí proběhl 2.října 2013 křest knihy Zuzany Maléřové Příběhy z tribuny s fotografiemi Vlada Bohdana. V pražském divadle Ypsilon se sešla vzácná společnost. Kmotry knihy byly přední osobnosti souboru -  principál Ypsilonky Jan Schmid, herci Pavel Nový, Jiří Lábus, Martin Dejdar, Jan Jiráň a Miroslav Kořínek. Ti všichni vyprávěli, hráli, zpívali a především křtili. 


Ale jsme si vědomi, kde Příběhy z tribuny vznikly, a proto bude mít kniha i svůj fotbalový křest na Julisce při pátečním ligovém utkání Dukla Praha - Baník Ostrava.  Kmotry budou zpěvačka Marie Rottrová a generální ředitel Dukly Michal Šrámek. O poločasové přestávce bude kniha pokřtěna a to velice zajímavým a hlavně "fotbalovým" způsobem.

O poločasové pauze pak bude následovat soutěž ve spolupráci se společností ADIDAS a to o skvělé ceny spojené s knihou Zuzany Maléřové! Navíc si před utkáním budete moci změřit rychlost své střely pomocí "Speed gun."

Tak neváhejte a včas doražte na Julisku, ať nepřijdete o tento jedinečný fotbalový křest!