clanek-1
  • TJ Kunice

  • 18.10.2013

Kunice hostí tým Chomutova

I minulé kolo dopadlo pro farmu FK Dukly skvěle, když porazila tým Roudnice 2:1. Tentokrát ji čeká Chomutov, který se nachází ve středu tabulky. Výkop je plánován v 15,30 hodin!

Chomutov je s patnácti body na 12. místě tabulky České fotbalové ligy. V minulém kole hostil na svém hřišti tým Štěchovic, který porazil poměrem 2:0. Zaznamenal tak svou čtvrtou výhru na domácím hřišti i celkově v tomto ročníku. Z těch venkovních si za tři remízy přivezl body tři, a to z duelů proti Královu dvoru, Strakonicím a Horním Měcholupům.

Trenér Jaroslav Peřina řekl k utkání: "Po utkání v Roudnici, které jsme vyhráli 2:1, jsme byli spokojeni s výsledkem, nikoli s hrou. Nicméně tři venkovní body bychom chtěli doma potvrdit. Bohužel jsme stále bez Čapka, který je stále v rekonvalescenci po nataženém svalu. Už se připojil Jíra, který je v pořádku a bude k dispozici. Jinak jsme veskrze kompletní a víme, že nás nečeká nic jednoduchého. Ale budeme chtít hrát tak, abychom získali tři body."

Přijeďte se v sobotu odpoledne od 15,30 hod. podívat do krásného prostředí kunického zámečku na utkání 11. kola České fotbalové ligy!

Online záznam můžete sledovat zde.