clanek-1
  • Klub

  • 10.09.2013

<small>Netradiční střetnutí atletů s fotbalisty skončilo lépe pro „čutálisty“

Déšť, fotbalové hřiště, na jedné straně červení, na druhé žlutí. Nic nezvyklého, kdyby se ovšem tým červených neskládal z funkcionářů klubu FK Dukla a členů realizačního týmu áčka a tým žlutých z atletických hvězd ASC Dukla.

Přesnost na míči zvítězila nad rychlostí. I tak by se mohl zhodnotit dnešní duel a potvrzují to i slova trenéra Luboše Kozla, který tentokrát nazul kopačky: „Na 400 m úseku, bychom asi neuspěli!“ A má pravdu, Pavel Maslák během utkání nejednou předvedl pěkný sprint, na který byli chlapi z fotbalového klubu krátcí. „Proto jsem rád, že se střelecky neprosadil,“ dodal Luboš Kozel s úsměvem. A kdyby si měl někoho z týmu soupeřů vybrat do toho svého ligového? „Šebrle je šikovný fotbalista,“  zamyslel se.

A výsledek? 5:3 pro „čutálisty“. Autorem branek z řad atletů byl čtvrtkař Tomáš Grüner, který se trefil celkem dvakrát a sprinter Václav Zich. Za fotbalovou Duklu skóroval trenér áčka Luboš Kozel, bývalý hráč a trenér dorostu Tomáš Kulvajt, který zaznamenal zásahy dva. Dále klubová legenda Jan Fiala a bývalý hráč a reprezentant Michal Kolomazník.

ASC Dukla: Lichý - Balner, Kubista, Maslák, Zich, Grüner, Blahůt, Svoboda R., Čada, Stark, Lukáš, Špotáková, Šebrle.
FK Dukla: Obrmajer – Švestka, Kozel, Studénka, Suchopárek, Bittengel, Havlas, Fiala, Kolomazník, Lafek, Prokeš, Havala, Fišar, Kulvajt.