clanek-1
  • Klub

  • 10.09.2013

Milan Černý je další posilou Dukly Praha

Po Marku Hanouskovi, Jakubu Marešovi přichází v krátké době na Julisku další posila. Roční smlouvu s Duklou podepsal Milan Černý!


Fotbalista Milan Černý hrál naposledy v tureckém Sivassporu. Hlavním důvodem jeho transferu do Dukly je to, že zde může navázat na spolupráci s trenérem Lubošem Kozlem, se kterým kdysi společně působili ve Slavii Praha.

"Jsme samozřejmě velice rádi, že přichází takto skvělý hráč, který má i výjimečný charakter. To, že se rozhodl pro působení na Dukle, je pocta i pro náš klub - že tady chce pracovat a rozvíjet svůj talent. A my se těšíme na spolupráci s ním," uvedl Günter Bittengel pro náš web. 

I nová posila se na působení v Dukle velice těší. „Můj příchod do Dukly není dán podmínkami transferu, ale především snahou dostat se zpět do bývalé pohody. Dlouho jsem nehrál a zde mohu spolupracovat s někým, na koho se mohu velmi dobře spolehnout. S trenérem Kozlem se osobně znám ze společného působení ve Slavii a věřím mu,“ vypíchnul trojnásobný reprezentant hlavní důvody, které stály za jeho příchodem na Julisku.

Do zahraničí odcházel z Edenu a k červenobílým barvám má stále vřelý vztah. „Slavia mě vychovala a vždy ji budu mít v srdci. Nyní jsem se ale rozhodl pro angažmá v Dukle, a budu dělat vše, co je v mých silách, abych byl klubu prospěšný.“