clanek-1
  • Články dorost

  • 26.08.2013

Mladší dorostenci z Motorletu vezou vítězství i prohru

Páteční utkání mladšího dorostu na hřišti Motorletu přinesla prohru starší sedmnáctky 1:3 a výhru mladší šestnáctky 4:2.

FK Motorlet Praha - FK Dukla Praha U17 3:1 (1:0)

Branky: Brabenec (as. Tylšar, Kozel).
Dukla Praha: Steinbauer - Stýblo, Pártl, Pešička (41. Čermák), Rybalka - Hájek, Mammedov, Telvák (41. Kozel, 73. Hochmann) - Šahini, Brabenec, Tylšar (61. Šťastný).

Pavel Mejdr hodnotí utkání s Motorletem: "Sehráli jsme lepší zápas než před týdnem proti Kolínu, ale odcházíme poraženi. Kdyby utkání skončilo 7:4 v náš prospěch, asi by odpovídalo jeho průběhu. Bohužel opět jsme nedokázali proměnit ani vyložené šance a soupeři jsme sami dvě branky připravili. Vše si rozebereme u videa a v tréninku se budeme zakončení více věnovat."

FK Motorlet Praha - FK Dukla Praha U16 2:4 (1:1)

Branky: 29. Lohoyda, 57., 63. a 70. Garček.
Dukla Praha: Řepa – Jardeky, Kaník, Barták, Lohoyda – Doležal, Tkachenko, Král (47. Kocourek) – Koubek (41. Garček), Greš (64. Šimek), Pusch (41. Vácha).

Jan Skoupil hodnotí utkání s Motorletem: "První venkovní utkání nám postavilo do cesty tým Motorletu, který se prezentoval rychlým a důrazným projevem. Během utkání jsme dvakrát prohrávali, ale pokaždé jsme se dokázali vrátit do zápasu. Oceňuji zejména vůli po vítězství, ke které jsme přidali velmi dobrý fotbalový výkon. To vše spolu se střelecky velmi efektivním Garčekem nám zajistilo zisk bodů z obtížného utkání. Start do soutěže se nám tedy povedl, což věřím, že nám dodá odhodlání a motivaci k práci v tréninku. Stále máme totiž co zlepšovat."