clanek-1
  • Juniorka

  • 23.08.2013

Juniorka: Hostíme nováčka ligy, Třinec!

Po poslední prohře nad Olomoucí, čeká tým Jaroslava Hynka nováček soutěže tým FK Fotbal Třinec. Zápas se odehraje v tradičním čase od 14,00 hodin v pondělí 26. srpna na stadionu Juliska.

Svou první sezonu neodstartoval Třinec příliš slavně, po šesti kolech má na svém kontě pět proher a jednu remízu. Právě poslední utkání se povedl Třinci uhrát první bod, a to proti Slovácku. V zápase sice nepadla ani branka, ale diváci mohli vidět atraktivní fotbal se spoustou střel a pěkných zákroků ze strany obou brankářů. 


Jaroslav Hynek řekl před pondělním utkáním: "Na utkání s Třincem se těšíme. Chceme svůj výkon posunout zase o něco blíže k větší přesnosti a zodpovědnosti. V minulém kole jsme ve dvou případech právě v tomto potřebovali větší kvalitu a mohli jsme zápas zvládnout mnohem lépe. Všichni hráči jsou zdraví a připravení předvést na Julisce to nejlepší pro své fanoušky. Věřím, že vítězně."


Oba soupeři se potkají v rámci této soutěže poprvé. Dukla bude chtít napravit porážku z minulého kola, Třinec po dlouhé sérii proher nastartovala v posledním kole remíza, utkání tak bude jistě zajímavé. Čekáme vaši podporu v pondělí 26. srpna od 14,00 hodin na Julisce!