clanek-1
  • Klub

  • 21.08.2013

Lístky na reprezentaci v poločasové soutěži!

Páteční duel proti Mladé Boleslavi se blíží, 23. srpna od 18 hod se utkají dvě ofenzivně laděná mužstva. Při příležitosti tohoto utkání dvou týmu, kterým je vlastní ofenzivní pojetí hry, budou mít fanoušci možnost vyzkoušet si rychlost vlastní střely. A zároveň vyhrát dva lístky na reprezentační utkání!

V rámci partnerství mezi FK Dukla Praha a společností ADIDAS si budou moci zájemci vyzkoušet, jak na tom jsou se svou střelbou na bránu. Konkrétně s její rychlostí a přesností. Před zápasem bude k dispozici "Dovednostní stěna" a o poločasové přestávce tzv. "Speed gun." Nástroj, který naprosto přesně změří rychlost vaší střely!


Zatímco předzápasová "Dovednostní stěna" bude k dispozici všem fanouškům na stadionu, o poločasové přestávce bude probíhat soutěž, kdy klubová legenda, Günter Bittengel, vyšle tři balony směrem k hlavní tribuně a kdo ze tří šťastlivců kopne míč na bránu nejrychleji, získá hlavní cenu - vstupenky na duel Česká republika vs. Arménie, které dodá marketingová společnost STES. Ale ani druhá a třetí cena nebude k zahození. Druhé místo získá 4 vstupenky na naše následující domácí utkání se Zbrojovkou Brno a třetí místo místo získá dvě vstupenky na Zbrojovku. Součástí každé ceny je balíček od partnera Adidas.

Tak co, stále váháte? Není třeba, přijďte na duel s Mladou Boleslaví a můžete získat skvělé ceny!