clanek-1
  • Články dorost

  • 19.08.2013

Výsledky dorosteneckých týmů z víkendu 17. - 18. srpna 2013

Dorostenci v prvním kole České fotbalové ligy hostili týmy Kolína. Oba duely skončily pro domácí Duklu vítězstvím, sedmnáctka zvítězila 3:0 a šestnáctka 4:3.

FK Dukla Praha U17 - FK Kolín 3:0 (2:0)

Branky: 1. Mammedov (Brabenec, Telvák), 7. Tylšar (Rybalka, Šahini), Šahini (Šťastný, Brabenec).
Dukla Praha: Steinbauer - Stýblo, Pártl, Pešička, Rybalka - Mammedov, Telvák (70. Hochman), Hájek - Tylšar (60. Šťastný), Brabenec, Šahini.

Pavel Mejdr hodnotí utkání s Kolínem: "Celé utkání až na pár taktických chyb jsme měli pod kontrolou. Zápas rozhodly branky vstřelené na začátku utkání, potom jsme si vytvořili ještě nějaké příležitosti ale více než jednu branku jsme už nevstřelili. Chtěli jsme dobře vstoupit do nové sezony a to se klukům podařilo."

FK Dukla Praha U16 - FK Kolín 4:3 (2:0)

Branky: 27. Kocourek, 33. Lohoyda, 57. Doležal, 65. Kodet.
Dukla Praha: Czehowsky – Jardeky (55. Ulan), Kaník, Barták, Lohoyda (49. Koubek) – Doležal, Tkachenko, Kocourek (52. Joun) – Garček (58. Kodet), Greš (67. Sláma), Pusch (52. Šimek).

Jan Skoupil hodnotil utkání proti Kolínu: "První mistrovské utkání jsme odehráli se soupeřem, který nám nedal nic zadarmo. Po celé utkání poctivě bránil a občas pozlobil z brejku. Do poločasové přestávky jsme šli s dvoubrankovým vedením, které ale mohlo a mělo být daleko výraznější. Ve druhém poločase jsme i přes četné střídání postupně navýšili náskok až na pohodlných 4:0. Jenže potom jsme soupeři doslova darovali 3 góly během devíti minut a drama bylo na světě. Ztrátu bodů jsme však nakonec nepřipustili. Utkání nám odhalilo několik nedostatků, které si důkladně rozebereme u videa a zaměříme se na ně v tréninku. Věřím, že dokážeme být daleko lepší jak v individuálním, tak v týmovém výkonu."