clanek-1
  • A-tým

  • 16.02.2011

Turecko 2011: Hotelový komplex a sport resort

Položili jste si otázku, v jakém prostředí vlastně Dukla absolvuje své soustředění? Pokud ano, přinášíme pohled na hotelový a sportovní komplex Goldcity v turecké Alanyi.

Na první pohled: Skvělé prostředí pro profesionální přípravu

Úžasný výhled na město a moře. Komplex Goldcity je postaven na kopci nad městem. Za námi jsou již jen hory. Vládne tu kolem 20 stupnů Celsia. Opravdu příjemná změna oproti České republice.

Celý komplex je takové město ve městě. Svým hostům nabízí velký rozsah služeb. Od obchodů, přes kadeřnictví, velké zázemí pro regeneraci (celé podzemní patro je věnováno Spa & Massage), posilovnu a fitness, několik venkovních bazénů až po sportovní areál se dvěmi fotbalovými hřišti a tenisovými kurty.

Hřiště jsou od hotelu vzdálena cca tři minuty jízdy autem. jsou položena pod místním pohořím. Cestou se projíždí kolem několika jezer, která zde vznikla pravděpodobně dřívější těžbou kamene. Hřiště mají rozměry 70x105m a 70x120m. Obepíná je tartanová běžecká dráha. Hráči i trenéři si pochvalují zejména kvalitní přírodní pažit.

Hotel disponuje několika restauracemi, včetně japonské. Na střešní terase se rozprostírá bar, který svým návštěvníkům nabízí nezapomenutelný výhled na okolní hory, ale i mořské pobřeží a celé město.

Pětihvězdičkový hotel nabízí několik kategorií pokojů a apartmánů. Součástí areálu jsou také villa domy, které lze pronajmout i dlouhodobě.

Jak již titulek v tomto článku naznačil - jedná se o skvělé prostředí pro přípravu profesionálních klubů z celé Evropy.