clanek-1
  • Juniorka

  • 28.07.2013

Junioři na začátku sezony s Libercem

Poslední červencové dny jsou před námi, a to znamená jediné, start Juniorské ligy! V pondělí 29. července od 14,00 hodin odehrají naši junioři duel proti Slovanu Liberec.

Během letní přípravy sehráli junioři celkem tři utkání, kdy dvě z nich byla sehrána v rámci soustředění v Nymburce. První utkání proti Bohemians Praha 1905 se juniorům příliš výsledkově nevydařilo a prohráli 0:3, Druhý duel, tentokrát proti SK Převýšovu, skončilo remízovým stavem 5:5 a poslední utkání, tedy "generálka" na juniorskou soutěž proti FK Varnsdorfu skončilo vítězstvím 3:1.


Trenér Jaroslav Hynek řekl před utkáním: "Do utkání nastoupíme v kompletní sestavě kromě tří nově příchozích hráčů, kterým se ještě vyřizují registrace. Jedná se o Vladimíra Kolmistra, Ladislava Vopata a MIchala Schindlera. Samotné utkání, pokud se teplota do zítřka nějak nesníží, bude těžké. Zápas to určitě ovlivní, ale podmínky budou pro oba mančafty stejné. Liberec byl jedním z nejlepších týmů loňské sezóny a bude i letos a my se budeme snažit vyhrát a uvidíme, jakým způsobem se nám podaří náš cíl splnit."

Přijďte povzbudit Duklu na Julisku, začínáme ve 14,00 hodin!

Aktuální soupisku si můžete prohlédnout zde. Stejně tak výsledky a hodnocení trenéra utkání s Bohemkou, Převýšovem a Varnsdorfem.