clanek-1
  • A-tým

  • 27.07.2013

Lukáš Štetina je zpět!

Dnešním dnem vstupuje zpět do klubu FK Dukla Praha nám známý dvaadvacetiletý stoper Lukáš Štetina, který podepsal smlouvu na 3 roky a stává se tak už podruhé hráčem týmu Luboše Kozla.

„Jsem rád, že je Lukáš zpět, byla to naše priorita od začátku přípravy, o kterou jsme hodně stáli, protože to je hráč, který má potenciál. Je mladý, pracovitý, s charakterem, což mužstvo potřebuje. Navíc tady rok působil, takže je adaptovaný na náš styl hry a pokud bude v nějakém ucházejícím fyzickém stavu, je hned použitelný,“ okomentoval návrat hráče trenér Luboš Kozel.


Lukáš Štetina se narodil 28. července 1991. Do nejvyšší soutěže poprvé nakoukl v Nitře v roce 2009. V březnu 2011 si ho vyhlédl ukrajinský celek Metalist Charkov, v sezoně 2010/11 za něj ale odehrál jen dva zápasy a vrátil se na Slovensko. Na hostování ho v únoru 2012 získal Tatran Prešov. Od června 2012 začal působit v Dukle Praha. V loňské sezóně zasáhl Lukáš do jednadvaceti zápasů a odehrál celkem 1461 minut. Zároveň je stabilním členem slovenské reprezentace U21.

Lukáši, vítáme tě zpět!