clanek-1
  • Články mládež

  • 10.07.2013

Děti z kempů trénovali na Julisce!

Druhý turnus letních fotbalových kempů Güntera Bittengela zavítal na Julisku. Děti si zatrénovali s Honzou Fialou, Günterem Bittengelem a Petrem Kostelníkem a mohly nasát ligovou atmosféru stadionu, přeci jen ročník 2013/14 už je za dveřmi.

A jak takový den vypadá? Snídaně, balení, nafasování svačin a hurá směr Praha. Na stadioně všechny přivítal patron kempů a český fotbalový reprezentant Günter Bittengel společně s dalšími ikonami českého fotbalu Janem Fialou a Petrem Kostelníkem. 


Po přivítání následoval trénink v rámci skupin, kterého se všichni tři známé osobnosti fotbalového světa zúčastnili a pomáhali mladým nadějím tohoto krásného sportu v jejich pohybovém zdokonalování. 

Po tréninku se všichni v dobré náladě přesunuli do kabiny A týmu, kde se kluci mohli podívat, jak vypadá místo Gedeona, Romery, Rady a dalších hráčů. Své místo zaujali i Günter s Honzou a Petrem, vybaveni kartičkami na podpisy nejprve čelili zvídavým otázkám malých fotbalistů a poté každého obdarovali svým autogramem. 


Prohlédnout fotogalerii