clanek-1
  • Preview k zápasu

  • 27.06.2013

Proženeme Armu z Ústí nad Labem?

Další přípravné utkání sehrajeme v sobotu 29. června od 11,00 hodin na hřišti ve Zbuzanech. Soupeřem nám tentokrát bude FK Ústí nad Labem, které figuruje ve Fotbalové národní lize.

Arma, jak se říká týmu z Ústí, ve své soutěži v ročníku 2012/13 obsadila 10. místo. Na rozdíl od naší Dukly se jí příliš nedaří na domácím hřišti, naopak sbírá body na hřištích soupeřů. 

Do letní přípravy nastoupila s novým trenérem, bývalým koučem Teplic, Lukášem Přerostem, pod jehož taktovkou se odehraje i přípr. utkaní ve Zbuzanech a s ním i pár hráčů Teplic, kteří jsou v klubu na testech.

Další novinkou tentokrát na poli mládeže je pro tento severočeských klub vznik nové kategorie. Od nové sezóny bude mít zastoupení i v Juniorské lize.

A jak vidí sobotní utkání trenér Luboš Kozel? "Pro nás je teď nejdůležitější, aby hráči byli zdraví. Zatím nám přípravu komplikuje zranění Bergera, Malého a Jeřábka. Celý tým má za sebou těžký týden plný dvoufázových tréninků. Na hráčích by se ale únava neměla výrazněji projevit a utkání by měli v pohodě zvládnout," uvedl Kozel pro klubový web.

Předpověď na sobotu je příznivá, bude svítit sluníčko, tak se přijeďte podívat na předposlední přípravné utkání hrané na území České republiky!

Do Zbuzan se můžete dopravit pomocí MHD, a to konkrétně metro trasa "B" výstupní stanice Luka a odtud autobus MHD č. 352. Hřiště FK Zbuzany 1953, okres Praha - západ.  

Další přípravná utkání

  • 3. července FK Dukla vs. FC Hradec Králové (11:00, Stadion SK Viktoria Jirny)