clanek-1
  • Klub

  • 24.06.2013

Změna na trenérských postech

Juniorka Dukly a zároveň kunická farma budou mít od další sezony nové trenéry. Do Kunic se přesouvá Jaroslav Peřina a k juniorce nastoupí dosavadní trenér U19 Jaroslav Hynek.

V rámci prohlubování spolupráce s naší farmou se do Kunic přesune trenér Jaroslav Peřina, se kterým zamíří do kunického mužstva několik jeho svěřenců z Juniorské ligy. "Juniorku opouští hráči ročníku 1992, kteří většinou zamíří do Kunic. Kde se poperou o místo v kádru týmu ČFL. Jedná se např. o jména jako Farkaš, Micka, Kotlík...  Do přípravy s „A“ týmem nastoupí Jeřábek a Čapek. A samozřejmě podle toho, jak se prosadí v „A“ týmu, tak pak budou nějakým způsobem nastupovat za farmu," uvedl v nedávném rozhovoru pro náš web Jaroslav Peřina. Dosavadní trenér Zdeněk Hašek se stane sportovním ředitelem Kunic.


Jaroslav Peřina - trenér farmy FK Dukla Praha, FK Kunice

Juniorku přebírá trenér Jaroslav Hynek, který doposud působil v naší fotbalové akademii jako trenér staršího dorostu. Z U19 se do juniorského mužstva posune několik hráčů. Jedná se o jména např. Toman, Bartůněk, Tetour, Brejcha... "Cíl se od toho loňského nikterak neliší. V rámci koncepce klubu chceme pracovat na vyváženém výkonu v ofenzivní i defenzivní části hry. Prezentovat se kvalitní a útočnou hrou. A zároveň dostat hráče dál, pro které je tato soutěž další možnost, jak poměřit síly s profesionálními hráči a sbírat tak další a další zkušenosti," uvedl nový trenér juniorky. Post trenéra nejstaršího dorostu přebírá jeho dosavadní asistent Tomáš Kulvajt.

Zprava: Jaroslav Hynek - trenér juniorky, Tomáš Kulvaj - trenér staršího dorostu U19