clanek-1
  • Preview k zápasu

  • 22.06.2013

První prověrka po letní pauze je tady!

Sobota 22. června proběhne ve znamení prvního souboje prvoligových týmů, naší Dukly a Bohemians 1905, v letní přípravě na nový ročník Gambrinus ligy.

"Klokani" z vršovického Ďolíčku po roce stráveném v druhé nejvyšší soutěži se opět navrací do Gambrinus ligy. Pomáhat jim v tom bude, již bývalý hráč Dukly Praha, Michal Šmíd, na kterého po skončení hostování Bohemians během letní pauzy uplatnila opci.

Luboš Kozel: "Pro nás v tuhle chvíli není ani tak důležitý soupeř, jako to, že jdeme do první herní prověrky, kde dostanou prostor hráči, kteří tady nebyli a nebo jsou tu na zkoušku, abychom věděli, jestli za ten půlrok, co tu nebyli, udělali nějaký pokrok a na základě toho rozhodli, zda by tu zůstali dál. Ale samozřejmě je to utkání, ve kterém se budeme snažit výsledkově."

Nenominovaní hráči se zúčastní cyklistického závodu Genesis Bike Prague. Více se dočtete zde.

Utkání odehrajeme na hřišti ve Zbuzanech od 11,00 hodin. Do Zbuzan se můžete dopravit pomocí MHD, a to konkrétně metro trasa "B" výstupní stanice Luka a odtud autobus MHD č. 352. Hřiště FK Zbuzany 1953, okres Praha - západ.  

Další přípravná utkání

  • 29. června FK Dukla vs. FK Ústí nad Labem (11:00, Zbuzany)
  • 3. července FK Dukla vs. FC Hradec Králové (11:00, Stadion SK Viktoria Jirny)