clanek-1
  • Klub

  • 07.06.2013

Fotbalové odpoledne aneb Staň se Dukláčkem mělo úspěch!

Ve středu 5. 6. 2013 od 18h se na Julisce již pátým rokem uskutečnilo Fotbalové odpoledne pro nejmenší zájemce o náš sport.

"Jsme velmi rádi, že k nám zavítalo až 60 dětí a mnoho rodičů, vzhledem k tomu jaká byla aktuální situace v Praze kvůli povodním," uvedl manažer mládeže Petr Studénka.

Vše začalo setkáním v kabině A-týmu, kde děti a rodiče přivítal sportovní ředitel našeho klubu Günter Bittengel a manažer mládeže Petr Studénka. Po seznámení a rozdělení děti jsme se rychle přesunuli na hřiště, kde na děti čekal tým trenérů mládeže a 5 soutěžních stanovišť. Každý náš malý návštěvník vyzkoušel opičí dráhu, různé pohybové hry, základní fotbalové dovednosti a mini-fotbálek. 

Za snahu a šikovnost se udělovali hvězdičky a po poslední hře děti čekal dárek a rodiče získali informace o možnosti zapojení dětí do tréninků naší mládeže a také do tříd s rozšířenou tělesnou výchovou zaměřenou na všestrannou pohybovou průpravu v partnerské Základní škole Antonína Čermáka na Praze 6.

Fotbalové odpoledne se tak podařilo na výbornou a těšíme se na další setkání v rámci naší fotbalové školičky (pro ročník 2008 a 2009) nebo již v tréninku mládeže našeho klubu.

Informace pro rodiče, kteří z nějakého důvodu nestihli dorazit na naší akci: kontaktujte přímo manažera mládeže či koordinátora přípravek, kteří vás nasměrují do tréninku dané kategorie.

Manažer mládeže FK Dukla:
Petr Studénka, 724 887 106, studenka@fkdukla.cz
Trenér mladších přípravek:
Richard Nagy, 773 128 849