clanek-1
  • Juniorka

  • 07.06.2013

Juniorka: Závěr sezóny patří derby se Slavií

V předehrávce posledního kola nastoupí junioři proti Slavii. V sobotu 8. června od 10,00 hodin na Xaverově v Horních Počernicích se tak rozloučí s prvním ročníkem Juniorské ligy.

Slavii se celý rok poměrně dařilo a ještě předposlední kolo mohla bojovat o prvenství v prvním ročníku nové juniorské soutěže, měla totiž náskok jednoho bodu před Brnem, a tak do Plzně jela s jasným cílem vyhrát. Nestalo se tak, v deštivém počasí se nepodařilo ani jednomu z týmů vstřelit branku a díky pouhému jednobodovému zisku už na Brno nedosáhne. Naše poslední vzájemné utkání hrané na Strahově skončilo prohrou 1:3, máme tak Slávistům co vracet. 


Jaroslav Peřina: "Utkání se Slavií bychom chtěli zvládnout co nejlépe. Bohužel situace, která nastala v utkání se Slováckem, kdy chybělo několik hráčů, se bude opakovat. To znamená, že proti Slavii nastoupí i dorostenci z U19. Tak jako se Slováckem to byl Brejcha a Preisler, tak tentokrát to bude trojice Bartůněk, Tetour a Hrazdíra, kteří tak dostanou příležitost ukázat, jak jsou na tom vzhledem k příštímu roku juniorské soutěže. Očekávám zajímavé utkání, protože Slavia je druhá, my jsme třináctí. Byl bych rád, kdyby jsme zvítězili a posunuli se v tabulce tam, kam podle mě patříme, směrem k 10. místu."