clanek-1
  • Klub

  • 05.06.2013

Finále ankety o „Nejoblíbenějšího hráče“

Další ročník Gambrinus ligy skončil. Postupně končí i ostatní soutěže, ve kterých bojovala mužstva Dukly všech věkových kategorií. Nastává tedy čas relativního klidu, příprav na další sezónu, ale pochopitelně i nezbytné bilancování sezóny uplynulé.

A zrovna tak, jak bilancují management klubu, trenéři, realizační týmy, ale i samotní hráči, tak bilancují i fanoušci. Ti mají v letošním roce šanci ovlivnit svým hlasováním výsledek ankety o „Nejoblíbenějšího hráče DUKLY v ligovém ročníku  2012-2013“. 

Každý zájemce o účast v této anketě může na níže uvedené kontakty zaslat jména tří jemu nejoblíbenějších hráčů. Prvnímu hráči v pořadí budou v anketě započteny tři body, druhému dva a třetímu jeden bod. Hlasovat v anketě o „Nejoblíbenějšího hráče„ je možné až do neděle 30. 6. 2013. Všichni hlasující budou zařazeni do konečného losování o tři zajímavé ceny. 

Do soboty 8. 6. 2013 lze také ještě stále hlasovat v druhé letošní anketě, a to o “Hráče kola“. Tentokrát můžete určit jméno jednoho hráče, toho, který vás svým výkonem zaujal při posledním ligovém utkání se Spartou na Letné. 

Každý hráč, který se v průběhu ligového ročníku již stal „Hráčem kola“ obdrží do ankety o „Neoblíbenějšího hráče“ bonusový bod. A to za každé umístění jeden. To znamená, že Filip Rada s Tomášem Borkem mají již jistých svých pět bodů, čtyři body má José Antonio Romera a tři body si vybojoval Albiach Roger Néstor. Po dvou bodech si započítají Patrik Gedeon, Tomáš Berger a Ondřej Vrzal. No a jeden bod se započítá Tomislavu Božičovi, Pavlu Haškovi, Petru Malému, Zbyňku Pospěchovi, Luboši Kaloudovi a pochopitelně i Vojtovi Přeučilovi. O tom, kdo si připočítá třicátý a tím pádem i poslední letošní bod v této anketě ještě stále není rozhodnuto. 

Obdobně se do celkové ankety o „Nejoblíbenějšího hráče“ započítají výsledky hlasování, které proběhlo v zimní přestávce. Po podzimu tuto část ankety vyhrál Tomáš Borek. 
   
V sezóně 2011 - 2012, kdy probíhal 1. ročník ankety, byl hlasováním fanoušků zvolen „Nejoblíbenějším hráčem“ kapitán týmu Patrik Gedeon. Vyhrál s přehledem a spolehlivým náskokem. Po právu mu tak náležela vyobrazená cena. Na dalších dvou pořadích se umístili Ivan Lietava a Filip Rada. Letošní ročník je prozatím celkem vyrovnaný o tom, kdo vyhraje druhý ročník ankety, nerozhodne nikdo jiný než vy, fanoušci.
Hlasovat můžete zasláním e-mailu na adresu fanklub@fkdukla.cz nebo zasláním SMS na číslo 737 170 022. Ti z vás, kteří mají zájem uvést jména hráčů veřejně, mohou tak učinit v diskuzi ve fanzóně zde na stránkách.