clanek-1
  • Juniorka

  • 02.06.2013

Juniorka: Změna termínu a místa utkání

Ač to venku příliš nevypadá, je červen a s ním přichází i poslední domácí kolo Juniorské ligy. V pondělí 3. června přivítáme moravský tým 1.FC Slovácko, se kterým sehrajeme utkání od 14,00 hodin na UMT v Berouně.

Tým z Uherského Hradiště je v aktuální tabulce o jednu příčku a jeden bod před Duklou, s kterou má společný stejný počet odehraných kol, tedy 32. Právě v posledním kole si připsalo druhou výhru v řadě z celkové bilance 11 výher,  6 remíz a 15 proher za sezónu, když na svém hřišti přivítali Jihlavu, které během dvaceti minut nastříleli tři branky a vyhráli konečným výsledkem 4:2. 

Ani my jsme se Slováckem v podzimní části příliš nezazářili a odvezli si z Uherského Hradiště vysokou porážku 0:5.

Jak se nám povede odvetné a zároveň poslední domácí utkání sezóny,  se přijďte podívat v pondělí 3. června od 14,00 na UMT v Berouně.

Jaroslav Peřina: "Co se týče zítřejšího utkání, máme trošku problémy se sestavou. Kunič a Svoboda odjeli na reprezentační sraz U21 resp. U19, Solař je nemocný, Acosta se vrátil zpátky do Brazílie, Frycer má problémy s tříslem a z posledního zápasu má na tři utkání stopku Micka, takže nám chybí celkem šest hráčů. Proto v základní sestavě nastoupí Brejcha a Preisler z dorostu. Se Slováckem jsme na podzim prohráli 5:0, ještě k tomu před zraky televizních kamer,  takže soupeři máme co vracet, myslím si, že nepřijede v tak silném složení,  jako hrál proti nám naposledy a věřím,  že utkání zvládneme a rozloučíme se s domácím prostředím vítězně."

Online záznam můžete sledovat zde.