clanek-1
  • Klub

  • 30.05.2013

Valná hromada FK Dukla Praha

Ve čtvrtek 30. května 2013 se uskutečnila řádná valná hromada FK Dukla Praha, a.s. společně se zasedáním představenstva klubu. Během jednání byly předány informace o podnikatelské činnosti a zároveň byla schválena auditorská společnost. Největší změnou bylo odstoupení Mgr. Kateřiny Tetzeli z místa člena představenstva.

Programem valné hromady bylo předání informací o podnikatelské činnosti společnosti FK Dukla Praha, a. s., ve znění předloženém představenstvem klubu.

Dalším bodem řádné valné hromady bylo projednání auditorské společnost pro následující účetní období. Schválena byla společnost DIRECT ECONOMY a.s. k provedení auditu klubu.

Současně s valnou hromadou proběhlo i zasedání představenstva, jehož hlavním bodem bylo odstoupení Mgr. Kateřiny Tetzeli z funkce člena představenstva, které bylo v písemné formě představenstvu klubu předloženo dne 7.5.2013 a v rámci dnešního zasedání projednáno.

"Odstoupení Kateřiny Tetzeli z funkce členky představenstva bylo z jejích soukromých důvodů a věřím, že v nejbližší době bude nový člen představenstva dovolen a představenstvo bude opět v plném počtu. Pevně věřím, že kroky, které byly schváleny během řádné valné hromady, povedou k upevnění nejen sportovní, ale i ekonomické stabilitě klubu," uvedl generální ředitel Ing. Michal Šrámek.