clanek-1
  • Klub

  • 15.05.2013

Dukla U19 míři na turnaj do Berlína

Dorostenci Dukly vyrazí na dva zahraniční turnaje. Nejstarší dorost na Dynamo Cup do Berlína, který je na programu tuto sobotu a neděli (18. května - 19. května). Mladší dorostenci pod vedením Pavla Mejdra a Tomáše Večeři na 17 ème Tournoi international U17 de l’US ASCQ .

Dynamo Cup 2013  má před sebou již 7. ročník, prvním historickým výhercem turnaje bylo německé BFC Dynamo v roce 2007. Letošního ročníku turnaje se zúčastní 60 týmů, mezi kterými nechybí ani U19 Dukly Praha! Turnaj je určen pro věkové kategorie - U13, U15, U17 a U19, kdy jednotlivé týmy budou samozřejmě rozděleny do skupin podle věkových kategorií, do kterých patří. 


V rámci turnaje U19 jsou týmy rozděleny do dvou skupin.
  • Skupina A: SF Kirchen, AMVJ Amsterdam, VSG Altglienicke, V.V. Staphorst
  • Skupina B: FK Dukla Praha, SW Marienfeld, BFC Dynamo, RVVH Ridderkerk
Turnaj, který hostí berlínský tým BFC Dynamo, se hraje 2x15 min, kdy se ve skupinách utká každý s každým a poté se postupuje do vyřazovací fáze.

Trenéři Kulvajt s Hynkem nominovali tyto hráče:
  • Brankáři: Vojtěch Němčanský, Zdeněk Vávra
  • Obránci: Jan Klár, Roman Kulikov, Ondřej Ksandr, Matěj Šupina, Marek Vyjdák, Dominik Preisler
  • Záložníci: Armin Begič, Ondřej Brejcha, Daniel Tetour, Jakub Troníček
  • Útočníci: Vojtěch Gajecký, Luděk Steinocher, František Sedláček 
Tým bude ubytován v hotelu A&O Friedrichshain. Na turnaj, který jsme zajistili prostřednictvím společnosti Euro-Sporting, nás dopraví firma White Trans.


17. ročník mezinárodního turnaje v US ASCQ bude trvat tři dny od 18. do 20. května. Na turnaj odjede 14 hráčů + dva brankáři z mladšího dorostu U16, které budou doprovázet trenéři Pavel Mejdr a Tomáš Večeřa. Vedoucí Ladislav Krob, zdravotnice Diana Kubů, překladatelka Natálie Křížová, řidič a podporovatel dobré nálady pan Šahini. 

Doprava je zajištěna zapůjčenými auty přes sdružení rodičů, kterému děkujeme!

Ubytováni budou kluci v hotelu v městečku Lesquin, blízko letiště a města Lille a mimo jiné, je na turnaj přijde navštívit i náš reprezentant David Rozehnal!

Rozlosování skupin a rozpis utkání ke stažení zde.