clanek-1
  • Juniorka

  • 12.05.2013

Junioři míří na jih do Č. Budějovic

Po remíze s Příbramí odcestuje juniorka v pondělí 13. května do Českých Budějovic, kde se utká s dvanáctým týmem tabulky. Začínáme ve 13,00 hodin.

Poslední utkání bylo úspěšné nejen bodově, kdy jsme za remízu s šestou Příbramí získali bod, ale i co se ocenění týče, když byl Jan Juroška vyhlášen hráčem kola. (více zde).


České Budějovice se pět kol před koncem soutěže drží na dvanácté příčce. V posledním kole remizovali na hřišti Mladé Boleslavi 0:0, a to hlavně díky skvělým výkonům obrany a brankáře Jihočechů. Podzimní utkání proti jihočeskému celku skončilo remízou 2:2, kdy všechny čtyři branky padly v poslední desetiminutovce utkání. Jak se bude dařit našim borcům, se můžete zítra podívat na on-line přenosu zde.

Jaroslav Peřina: "Do Budějovic jedeme s dobrým pocitem z minulého utkání, kdy si myslím, že jsme odehráli velmi dobrou partii s Příbramí a výkon měl přesně ty parametry, které od hráčů požadujeme. Trošku nám možná chybělo štěstí v zakončení v prvním poločase, ale celý týden jsme na tom pracovali, takže doufám, že v Budějovicích budeme úspěšní a dáme tam minimálně dvě branky, a to povede k tomu, abychom zvítězili. Co se týče hráčů, tak kromě dlouhodobě zraněného Paříka, jsme kompletní a jede s námi Dominik Preisler z A dorostu, který s velkou pravděpodobností nastoupí v základní sestavě. Dostáváme se do fáze soutěže, kde postupně začneme čím dál tím víc zapojovat hráče, kteří by v příští sezóně měli být ti nosní."