clanek-1
  • Články žáci

  • 28.04.2013

Výsledky žákovských týmů

O víkendu se všechny čtyři týmy žáků utkali s týmy Teplic. Na domácím hřišti U15 svému soupeři podlehla 0:2 a U14 remizovala 2:2. Naopak U13 na soupeřově hřišti zvítězila 9:6 a U12 prohrála 4:13.

FK Dukla Praha U15 - FK Teplice 0:2 (0:0)

Sestava DUK - Czehowsky - Doležal, Kaník, Kocourek, Jardeky (35´ Šimek) - Král (35´ Joun), Dufek, Masopust (45´ Kodet) - Koubek, Tkachenko, Greš.

Hodnocení trenérů Fišara a Kohoutka: "Odehráli jsme velice kvalitní utkání s velice kvalitním soupeřem. Během celého utkání jsme si vytvořili několik příležitostí, které jsme ale nedokázali proměnit. Soupeř byl efektivnější a vstřelil dvě branky. V utkání jsme si dokázali vytvořit i herní tlak, bohužel bez gólového efektu. I soupeř nás mnohokrát ohrozil. Chválíme chlapce za nasazení až do konce utkání a rodiče a přátele za podporu během utkání."

FK Dukla Praha U14 - FK Teplice 2:2 (1:2)

Branky: Hamborský (Kubů, Palivec), Bažo (Hamborský).
Sestava DUK - Roub - Bažant (36. Praus), Kosík, Šmalcl, Mareš - Bažo, Kubů, Palivec - Bell, Hamborský, Brewer.

Hned od začátku utkání jsme soupeře dobrým pohybem přehrávali a z druhé vyložené šance se ujali vedení. Hrál se důrazný a běhavý fotbal, ve kterém jsme byli lepší do vyrovnávací branky. Hosté se do zápasu vrátili po chybě stoperů a pro útočníka Teplic nebyl problém vyřešit situaci sám na brankáře. Obrat dokonal za pár minut defenzivní záložník, který dostal přihrávku po 30 metrovém náběhu a z úhlu propálil Roubise. Ihned po rozehrání mohl Martin H. vstřelit svojí druhou branku po uvolnění od Christophera B., ale jeho pohotovou střelu zastavila tyč.

Ve druhém poločase byli hosté o něco aktivnější, ale bez vytváření si šancí. Závěr utkání naopak patřil Dukle. Po krásné individuální akci a následné narážečce s Martinem vstřelil Venca zasloužený vyrovnávací gól. Sahali jsme i po vítězství, které měl na kopačce Dáda. Naneštěstí jeho střela po zpětné přihrávce Belíčka z 15 m neměla potřebnou razanci.

Trenér Tomáš Večeřa: "Hráče bych chtěl pochválit za výborný týmový výkon podpořený nadprůměrnými výkony některých hráčů a budeme jim klást na srdce, že s takovým zaujetím by měli jít nejen do každého zápasu, ale hlavně i tréninku!

Přestože rozhodčí pouštěl spoustu hraničních situací hrál se férový zápas, k němuž hráči Teplic přispěli svým přístupem a kvalitou."

FK Teplice - FK Dukla Praha U13 6:9


FK Teplice - FK Dukla Praha U12 13:4