clanek-1
  • Klub

  • 25.04.2013

Fanoušky láká na Duklu také pivo za bůra

Na fanoušky Dukly, kteří ji přijdou podpořit v duelu s Olomoucí, čeká příjemný bonus. Díky gólovému přídělu v síti Jablonce v minulém domácím utkání získají od Gambrinusu pivo za bůra. Generální partner nejvyšší fotbalové soutěže totiž odměňuje fanoušky celků, které vstřelily soupeři pět a více gólů.

Pivo za symbolických 5 Kč vybojovali fotbalisté Dukly svým fanouškům, když porazili Baumit Jablonec vysoko 5:1. „U vchodů na stadion budou před zápasem stát hostesky Gambrinusu, které každému návštěvníkovi nad 18 let dají poukázku na Gambrinus Originál 10° za 5 Kč,“ uvedl Miroslav Peichl, manažer Plzeňského Prazdroje. Vouchery budou po utkání platné 24 hodin ve vybraných restauračních zařízeních v okolí stadionu.

„Aktivita Gambrinusu se nám líbí. Doufáme, že při zápasu se Sigmou Olomouc budou ochozy zaplněnější než obvykle i díky této pivní motivaci,“ řekl trenér Dukly Luboš Kozel. „Pivo k fotbalu patří, takže fanoušek takovou formu odměny určitě ocení,“ dodal.

„Pivo za bůra je prémie pro fanoušky za to, že svůj tým podporují. I díky jim vstřelila Dukla soupeři pět branek,“ řekl manažer Plzeňského Prazdroje. „Fotbal se hraje především pro diváky. Čím více gólů padá, tím se fanoušek víc baví. A o to nám jde. Chceme, aby návštěvníci stadionů odcházeli se skvělými fotbalovými zážitky a aby se vraceli na dobrý fotbal,“ upřesnil záměr Gambrinusu Miroslav Peichl. 

Domácí prostředí a podpora fanoušků je důležitá. „Stačí se podívat, kdo v letošním ročníku vystřílel fanouškům pivo za bůra. Slavia v Edenu s Brnem v 5. kole, Zbrojovka se ukázala hned o tři kola později doma s Jihlavou, Sigma dala dokonce 6 gólů hostům z Příbrami ve 13. kole. 

A Na Julisce se v předminulém kole rozstřílela Dukla proti Jablonci,“ rekapituloval Peichl, kde v letošním ročníku ligy udělali fotbalisté fanouškům radost „bůrem“.

Aktivita Gambrinusu Pivo za bůra odstartovala na začátku letošního ročníku nejvyšší domácí soutěže. Jejím cílem je podpora útočného fotbalu, který vede k větší atraktivitě utkání a následně i návštěvnosti na ligových stadionech.

Vybrané restaurace akce Pivo za bůra na Dukle:

Restaurace na Hanspaulce, Na Pískách 1815

Restaurace U Švejka, Jugoslávských partyzánů 1425